ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,
Zuzuliena, tak prid niekedy pozriet a mozeme urobit Ephoto stretko aj v NR, zatial sme dvaja :) ja som k dispozicii, takmer v kazdom case v NR
ok, mam na jar cestu na plane, lebo sa chcem stretnut s ludmi zo Zakladnej skoly, tak to mozeme spojit s nejakym ephotodrinkom :-). Dam vediet. Hod mi do sukromnej spravy nejaky kontakt, mail alebo mobil. Resp. ak prides v piatok, tak sa vidime v SP.
ok, mam na jar cestu na plane, lebo sa chcem stretnut s ludmi zo Zakladnej skoly, tak to mozeme spojit s nejakym ephotodrinkom :-). Dam vediet. Hod mi do sukromnej spravy nejaky kontakt, mail alebo mobil. Resp. ak prides v piatok, tak sa vidime v SP.
rodičovská návšteva zažehnaná, takže PRÍDEM. A poslušne hlásim, že mám aj domácu úlohu (niečo je z archívu, ale to hádam nikomu vadiť nebude) a tú Nitru môžme poriešiť zajtra.
hlasenie z vychodnej marky : v snahe na poslednu chvilu spravit DU vyrazila dnes mikroexpedicia ePhoto popadat si na stulek. zial signifikantne padanie sa nekonalo, ale aspon sme si potrenovali stehna a pekne vymrzli ;-)
kto s nami nebol, moze lutovat ze s nami nebol, lebo mi ho tiez nelutujeme ...
Bratislavské stretnutia ePhoto
Ja mam v piatok silno zodpovednu ulohu - takze asi budem postavat.
kto s nami nebol, moze lutovat ze s nami nebol, lebo mi ho tiez nelutujeme ...
Super bolo ale riadna zaberacka. Ledva som sa z vane vystveral. :D
btw. naucil si ajsa lyzovat? ;)
Tak zajtra to vyzera na skromnejsiu akciu - cca 22 ? Dobre pocitam ?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa