ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,
jedno a druhe sa navzajom nevylucuje ... ja beriem D700 + BG + 17-35 + 70-200 + TC1.7 + 50 ... ale ty sa mozes lyzat, ja ta budem fotat ;-)
To bude asi prva lyzovacka z ktorej budem mat fotky. Ale ked mi zveris svojho milacika tak spravim aj tebe nejaku, najlepsie nieco co spada do temy nasej DU. :-)
ste mali byt cez vikend na Kubinskej. to by boli fotky na DU..mala som mensiu premieru na lyziach...sa padalo a padalo(a to sme padali rovno 3, kedze ma moja obetava kamoska drzala vzadu za bundu a na rukach mala mojho drobca)..ze to nikto nefotil, tsts :-D
Bratislavské stretnutia ePhoto
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa