ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,
nemam, ked vonku furt snezi :))
ale vazne, minulu sobotu som bol fotit mtb maraton na snehu, smykalo sa a vyzeralo to na pekne zabery k aktualnej teme...ale prisam fakt nikto nebol ochotny sa natiahnut - skoda, cervene bundy by na bielom vyborne vynikli...
Lubos v piatok do kedy tahas? Vsak zober aj zienku nech jej nie je smutno za tebou.
...ja ju lamem, ale tvrdi, ze medzi tolkymi fotografmi ju porazi :-))
Ale, mozno sa mi to podari, noa potom sa zdrzim/e podla situacie, osobne by som nechcel okolo desiatej dvihat kotvy.
Bratislavské stretnutia ePhoto
mne sa velice pozdava, takze ja som za..
ale vazne, minulu sobotu som bol fotit mtb maraton na snehu, smykalo sa a vyzeralo to na pekne zabery k aktualnej teme...ale prisam fakt nikto nebol ochotny sa natiahnut - skoda, cervene bundy by na bielom vyborne vynikli...
Ale, mozno sa mi to podari, noa potom sa zdrzim/e podla situacie, osobne by som nechcel okolo desiatej dvihat kotvy.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa