Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

Bratislavské stretnutia ePhoto

leto
leto 2010-01-25 22:24:36+01
ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,

2010-02-06 12:31:42+01
príspevok od: sese
ja som už aj po vyvetraní
to bola v noci pekná vyvetrávacia prechádzka :o) ja som mal len krátku zastávku na benzínke pri Zlatých Moravciach zvanú cikpauza :o)

staleusmiaty
2010-02-06 12:32:12+01
príspevok od: leto
bilancia strát tretej stretávky je zatial DU sese,zrejme tam zostala,a kulich mrca,ten sa opať stratil no tentokrát nenasiel,,,
Pozor pozor, sesinu DU zobral polal :) Navrhujem ho oficialne vymenovat za tajomnika strat a nalezov :)

2010-02-06 12:33:15+01
ty si šialený,ale som rád že si taký obetavý CPčkar,,, :))
občas áno, veď čo by som neurobil pre ePhoto ;o))

leto
2010-02-06 12:37:31+01
príspevok od: Jasmine
zavidiiim, urcite bolo super :)...snad sa mi nabuduce zadari prist. no a ze som prisla o tu pesituru do karlovky, tsts :-D
ahoj marod,snád už je lepšie,inak sme prišli na to že drvivá časť nedostavených bola odstavená pre črevnú vyrozu,takže asi sa to šíri webom,,, :))))

leto
2010-02-06 12:39:03+01
príspevok od: staleusmiaty
Pozor pozor, sesinu DU zobral polal :) Navrhujem ho oficialne vymenovat za tajomnika strat a nalezov :)
presne,takto zodpovedne pôsobiaci človek potrebuje rozhodne dáku funkciu,,, :))))

Jasmine
2010-02-06 12:43:15+01
ahoj marod,snád už je lepšie,inak sme prišli na to že drvivá časť nedostavených bola odstavená pre črevnú vyrozu,takže asi sa to šíri webom,,, :))))
ani to nespominaj, to bol vcera den. nastastie uz je lepsie :D...inak u nas doma lezia uplne vsetci. hlavne chudatko moja malinka by sa uz mohla vyliecit, ved z nej musi byt mocna zienka, aby s nami raz mohla chodit na stretka :)...blazonko do fotenia je to uz teraz a to som ju k tomu ani nenutila :D

leto
2010-02-06 12:49:45+01
príspevok od: Jasmine
ani to nespominaj, to bol vcera den. nastastie uz je lepsie :D...inak u nas doma lezia uplne vsetci. hlavne chudatko moja malinka by sa uz mohla vyliecit, ved z nej musi byt mocna zienka, aby s nami raz mohla chodit na stretka :)...blazonko do fotenia je to uz teraz a to som ju k tomu ani nenutila :D
poznáš to s tým jablkom a stromom,,, :))

Jasmine
2010-02-06 12:53:04+01
tak u nas to sedi :)..inak ako ste sa dohodli na buduce stretko?

leto
2010-02-06 12:59:08+01
cez týžden sem prispeje Pavel reportom zo stretka,a ja v priebehu týždna založím nové vlákno,ktoré bude informatívne pre dalšie,teda marcové stetko,tam sa dozvieš podrobnosti,a aj potvrdiť svoju účasť,,,

Marcel Rebro
2010-02-06 13:50:52+01
Na dalsie stretko mozno pride aj Koma a ViktorV ...

http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=102305

sese
2010-02-06 14:45:20+01
to čo má byť? tento link? nestačia sms? :) veľmi rada spoznám najpozornejšieho a najlepšie píšúceho komenty pod fotky-Komu alias kravičku. Viktor je mi záhadou,ale možno sa ,,odhalí,, Poznám len Viktora čističa, ten je dôsledný detailista. Buďte vítaní.

leto
2010-02-06 14:52:58+01
príspevok od: sese
to čo má byť? tento link? nestačia sms? :) veľmi rada spoznám najpozornejšieho a najlepšie píšúceho komenty pod fotky-Komu alias kravičku. Viktor je mi záhadou,ale možno sa ,,odhalí,, Poznám len Viktora čističa, ten je dôsledný detailista. Buďte vítaní.
veru,Koma patrí aj k mojím favoritom,a Viktora som už tiež zaznamenal,zdá sa,že výhoda redakčnej účasti pritiahne do BA aj cezpolnú spoločnosť,,, :)

leto
2010-02-06 15:09:59+01
ako autor vlákien,a spoluorganizátor týmto DAKUJEM všetkým účastníkom februárového stretnutia,potešila ma účasť už ´starých známych´, teda železného jadra,nových užívateľov,ktorí dokonca priniesli svoje galérie,z čoho môžme urobiť tiež tradíciu,potešil cezpolný dj granko, a v neposlednej rade som vdačný že prišla v podstaet celá REDAKCIA ePhoto,ich účasť je prínosom,mnohé veci je dobré si povedať priamo,a dostať tak kopec informácii,nielen o portály,ale i fotení samotnom,som rád že tento krát si zobral konferovanie pod patronát Lu boss,stretnutie malo svoju kostru,a bolo isto pre všetkých zaujímavejšie ako minule,dohodli sme sa na mnohých bodoch čo sa stretávok týka,aj na dalsom smerovaní! všetko podstatné zo stretnutia už čoskoro prinesie Pavel vo svojom reporte,a NOVE VLAKNO vám ponuknem už na budúci týžden,a v nom už nájdete aj informácia pre stretávania sa chtivých ePhotákov na mesiac marec,takže,máme sa na čo tešiť,som rád,že som súčastou takejto komunity,,, :))

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-06 16:15:51+01
aleluja :) som vedel že nebude čas pokecať

lu_boss
2010-02-06 16:54:59+01
... ponukol by som maly reportazny fotosumar, ale nemal som so sebou fotoaparat :-( Ale dobre fotky ma IceDive1, tak Peto, sem s nimi :-) A urcite aj ini, fotil aj Pavel, aj Julo, ale blyskania bolo tentokrat pomenej, oproti minulosti.
Ja len velmi kratko k dohodnutym bodom:
1. stretko bude inde (detaily uvedie leto v samostatnom vlakne)
2. kazdemu stretku bude venovane nove vlakno, to vzdy dozije s dozvukmi stretka, potom leto zalozi nove, s aktualnymi udajmi
3. stretko zacne predstavenim kazdeho sa (postavt sa, povedat meno, nick, posadit sa)
4. ak bude dohodnuty program, budu zaujimavi ludia - urobime prvu hodinku moderovanu - teraz nas naozaj prijemne prekvapil tim ephota a kooopu zaujimaveho nam povedali (detaily bude mat urcite Pavel v reporte)
5. odporuca sa priniest si 5-10 svojich fotografii (fotoknihy, albumy, vytlacky - je jedno v akej podobe) na ukazanie - nech je o com - vrelo sa odporuca oznacit si ich menom, alebo nickom (skusenost ukazala, ze niektorich zujal autorsky rukopis a mozno by aj s autorom pokecal ale v trme-vrme sa autor tazko zistuje)
6. na stretku dohodneme temu na ´domacu ulohu´ - vysostne dobrovolnu, ziadny stres - kto chce, prinesie vytvor na danu temu, kto nechce, pozrie si prinesene.
No... Takze asi tak. Zabudol som na nieco ?

bebel
2010-02-06 17:03:11+01
..tak kde si nakoniec sedel? ;)

lu_boss
2010-02-06 17:06:24+01
príspevok od: bebel
...na riti, ako mrco poradil :-)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-06 17:08:20+01
príspevok od: bebel
čaf foot už si zdravá :)

bebel
2010-02-06 17:08:32+01
príspevok od: lu_boss
...na riti, ako mrco poradil :-)
a to ti musel mrco radit? ;)

no supnite uz fotecky, nech vas pokukame :)

leto
2010-02-06 17:08:45+01
asi len to že máme aj názov témy na marcové stretnutie,ak si spomínaš,tak ešte neprezrádzaj,uvediem ho ako prekvapenie v novom vlákne,,, :]]

Strana 15 z 32
1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 31 32

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()