ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,
Tak som z najhorsieho vonku. :D Zopar ephotakov bojovalo v Harley takmer do zaverecnej a viem o jednom ze to dnes velmi tazko znasal. :)
Do 50 fotiek prave posielam Pavlovi.
Pre ilustraciu tym ktori vcera neboli postujem jednu zle zositu panoramu ako to tam vcera vyzeralo. :)
a prave na teba som sa chystal,tak to marci napravíme,a zmenime zasadací poriadok,,, :]
tuto vetu ´na teba som sa chystal´ hovoris kazdemu?:))) - ale chapem ta, ono niekedy fakt nestaci x hodin, ked si v spolocnosti pohodovych ludi, s ktorymi mozes kvakat donemlatom :)
v horizontalnej polohe v posteli pod perinou :), preco? - cakal si nieco ine? :))
...to sa Ti sedelo, poleziacky :-) Nie, len sme skonstatovali, ze mnoho ucastnikov odrovnala crevna chripka, a ta nuti viac sediet, ako lezat. Pokial si chorbu zvladla podperinou, tak super :-)
človeče, ale namäa si si čas našiel :o) všeci boli fajn, ale teba stretnúť bol zážitok podobný tomu, ako Komu na FotoSlovakii :o) len tvoj face ma prekvapil, v pozitívnom slova zmysle, i keď som ti typoval iný vek :o)
človeče, ale namäa si si čas našiel :o) všeci boli fajn, ale teba stretnúť bol zážitok podobný tomu, ako Komu na FotoSlovakii :o) len tvoj face ma prekvapil, v pozitívnom slova zmysle, i keď som ti typoval iný vek :o)
no veď tak som sa radšej schovával v kúte keď sa na teba niekto chystá treba dávať si pozor keby mi ešte ice nestrkal obj. Do xichtu tak som super utajen :)
no veď tak som sa radšej schovával v kúte keď sa na teba niekto chystá treba dávať si pozor keby mi ešte ice nestrkal obj. Do xichtu tak som super utajen :)
neboj, v reporte s publikovanymi fotkami, nas usmernia sipkou s tvojim nickom :)
malo pravdepodobne, ze by si v tom ninisombreru ostal v utajeni ;) - ale za pokus to stalo ;)
ako iný vek :) :) mám 35 a nehanbím sa čakal si mladšieho :)
Som skrátka žiadaný,,, :))))))) ale nieje fakt ze by sme to mali urobit v ázijskej restike,a na tých otocnych stoloch by nebol jedlo ale my,aspoň by sme rotovali a sedlo podchvílu niekde inde,kto je za???! :))
Som skrátka žiadaný,,, :))))))) ale nieje fakt ze by sme to mali urobit v ázijskej restike,a na tých otocnych stoloch by nebol jedlo ale my,aspoň by sme rotovali a sedlo podchvílu niekde inde,kto je za???! :))
(oprava;sedeli nie sedlo) :) píšem z vlaku,tak to preto :]]
Bratislavské stretnutia ePhoto
vdaka, som ok.
Do 50 fotiek prave posielam Pavlovi.
Pre ilustraciu tym ktori vcera neboli postujem jednu zle zositu panoramu ako to tam vcera vyzeralo. :)
...vacsinu casu som stal, sedeli sme dobre, pekne do takeho hranateho kruhu :-)
..na mňa...tipoval :o)
malo pravdepodobne, ze by si v tom ninisombreru ostal v utajeni ;) - ale za pokus to stalo ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa