ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,
tak to by sme napr. mohli okrem ephoto štúlek urobit aj ephotobowling, aby si nam ukazal, kto umi ten umi.. etc. hm?
pre mna za mna (a aj pre teba za teba) aj ephoto ski/skydivie/dive day ... inak to by bol dobry trojboj - a v tomto poradi aj realizovatelny ... s paraski aj ski/dive skusenosti mam ale taketo kombo ... hmmm?
pre mna za mna (a aj pre teba za teba) aj ephoto ski/skydivie/dive day ... inak to by bol dobry trojboj - a v tomto poradi aj realizovatelny ... s paraski aj ski/dive skusenosti mam ale taketo kombo ... hmmm?
vsetko si tam spomenul len bowl nie :)
skydive - by som sa priposrala - ale uz som letela v balone aj to sa rata?
ked sme pri tom dajvovani, mozme ajsa dajvovat :))))
ja som pomerne adaptabilna existencia. ked som tu som tak tu som a suhlasim proti vsetkemu ... okrem pi-ne, to som vacsinou nie som tu som, lebo som inde som a body nahanam
Dnes ma prijemne vo fotobrasni prekvapil darcek od Sese.
tá butilka je celkom fotogenická. A ja,že ste ju včera stiahli. Až teraj som si uvedomila, že má nacistický design :) ešte,že ju vyrábala sese a nie eses:)
Bratislavské stretnutia ePhoto
OK mozeme spravit aj ePhoto bowl ... zistim technicke podmienky ... sice ho casto ´organizujem´ ale s fyzickou organizaciou skusenosti nemam ... :(
dajte den, cas, zoznam etc
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa