ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,
no z tejto fotodokumentciu je jasne jedine to, ze hodit gulou vie, minimalne prve dva metre ;)
a to ste sa separovali, ci co? ze o tom ani nevieme :p
ano, ano ! Tu treba povedat, ze stretnutia ephotakov v malom sa uskutocnili minimalne 2, pred prvym velkym bratislavskym :-) Takze podla hallstatskeho kalendara mame niektori za sebou piate stretko :-)
... aj ja (my, mozno aj manzelka) by sme sa pridali, ale mne teraz praca nedovoluje zit normalnym zivotom... Ale v aprili a neskor sa urcite k podobnej akcii pridam :-)
... aj ja (my, mozno aj manzelka) by sme sa pridali, ale mne teraz praca nedovoluje zit normalnym zivotom... Ale v aprili a neskor sa urcite k podobnej akcii pridam :-)
super, tesime sa aj na pani manzelku :).. ale nas budej jak hadov :)
Bratislavské stretnutia ePhoto
a to ste sa separovali, ci co? ze o tom ani nevieme :p
A toto vlakno za chvilu zomrie, tak mu dopraj poslednu radost :-)
lietanie, su moje chvile najkrajsie ...
ci ako to Dara R horrori?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie