Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

Bratislavské stretnutia ePhoto

leto
leto 2010-01-25 22:24:36+01
ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,

IceDive1
2010-02-08 14:38:27+01
príspevok od:
ako prve ma to tiez napadlo, ale hovorim si, mrco je len jeden, bebel je tiez len jedna, tak zrejme nejaky rozdiel tam bude :o)
No ale ked ich navzajom porovname kazdy z nich ma nieco co druhy nie. :)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-08 14:55:13+01
príspevok od: IceDive1
no :)

2010-02-08 14:56:14+01
ved prave :o) aj ked kazdy z nich je jedinecny (teda jeden urcite), mozno je prave ta prazdna sprava u oboch rovnaka :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-08 15:01:20+01
príspevok od: bebel
u deda sme mali vááánočak, a tudiz, ta velmi prekvapkam s tym, ze viem kde to je :) - ze by to boli bowlingove drahy pochybujem, no ty si urcite hovoril o biliarde - kludne, ja som za, aj to mi ide :)))
ty ma už neprekvapkáš ničím ty už len mlč a ty ma len lúb :) áno myslel som na pool a ináč keď dáš do toho veľa vášne hneď je z toho bowling akurát že majiteľ preto nemá pochopenie :) nechápem prečo

IceDive1
2010-02-08 15:06:47+01
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
ty ma už neprekvapkáš ničím ty už len mlč a ty ma len lúb :) áno myslel som na pool a ináč keď dáš do toho veľa vášne hneď je z toho bowling akurát že majiteľ preto nemá pochopenie :) nechápem prečo
Pocuj Bafo...inak mi musis este povedat kde je ten mekac lebo ten bol fakt dobry. Taxikarovi sliny tiekli ked som ho v aute do seba tlacil.

Marcel Rebro
2010-02-08 15:14:10+01
príspevok od:
ako prve ma to tiez napadlo, ale hovorim si, mrco je len jeden, bebel je tiez len jedna, tak zrejme nejaky rozdiel tam bude :o)
bebel ma (na lyzovanie) nevhodne dlhe nohy ... ja mam nohy len od riti po zem

p.s. preco sa hovori ze nohy su dlhe, ked su vlastne vysoke? dlzka je podla mna horizontalna miera, vertikalna je vyska. alebo ze by sa zenske nohy najlepsie vnimali v horizontalnom prevedeni? som z toho mateny jako lesna fcela

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-08 15:24:52+01
lebo ženy sú krajšie v horizontálnej polohe :D

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-08 15:29:31+01
Pocuj Bafo...inak mi musis este povedat kde je ten mekac lebo ten bol fakt dobry. Taxikarovi sliny tiekli ked som ho v aute do seba tlacil.
už som myslel že si sa zobudil a nič nepamätal ako sa ti to po jáger night stáva ale ešte zájdeme ináč šofér musel mať radosť keď mu všetko tieklo a padalo z neho na zem lebo to bol riadny :) bendžo megáč a btw bebel ti povie kde to je lebo čo viem ja vie aj ona zatiaľ neviem ako :)

IceDive1
2010-02-08 15:34:57+01
už som myslel že si sa zobudil a nič nepamätal ako sa ti to po jáger night stáva ale ešte zájdeme ináč šofér musel mať radosť keď mu všetko tieklo a padalo z neho na zem lebo to bol riadny :) bendžo megáč a btw bebel ti povie kde to je lebo čo viem ja vie aj ona zatiaľ neviem ako :)
Teba si pamatam aj to ze sme v Harley zopar hodin prekecali a zabavali sa pozorovanim druhych v akcii. Aj indianky z megaca mam zive v pamati. Ale ak sme sa dohodli na niecom konkretnom a dolezitom okrem narodiek BP tak mi radsej napis SS. :)

2010-02-08 15:37:30+01
lebo ženy sú krajšie v horizontálnej polohe :D
to je tvoj subjektivny nazor, ja mam na ne iny pohlad :o)

ps: tak tomuto hovorim uvaha...ale mas pravdu, vzdy je to skryta horizontala vo vertikale :o) len nie kazdy tu pointu odhali :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-02-08 15:38:58+01
Teba si pamatam aj to ze sme v Harley zopar hodin prekecali a zabavali sa pozorovanim druhych v akcii. Aj indianky z megaca mam zive v pamati. Ale ak sme sa dohodli na niecom konkretnom a dolezitom okrem narodiek BP tak mi radsej napis SS. :)
jasné všetko bude :)

2010-02-08 15:39:12+01
jednoducho 1+1=2 :o)

polal
2010-02-08 15:49:47+01
Ale ste sa rozpísali, kým so to prebehol to trvalo.
Straty a nálezy vybavené a konečne som si pridal foto do profilu.
Zopár foto zo stretka je na:
http://www.lacon.sk/palec/st2.zip

2010-02-08 15:51:55+01
a kulich sa fakt nenasiel?

polal
2010-02-08 15:55:20+01
príspevok od:
a kulich sa fakt nenasiel?
Prehľadali sme komplet celú izbu a nič. Tam bude niekde v rohu čierna diera kde kulich prebehol do inej dimenzie.

Marcel Rebro
2010-02-08 15:58:52+01
ano a to je dalsi rozdiel medzi bebel a mnou - nemam kulich :(

2010-02-08 16:07:34+01
príspevok od: Marcel Rebro
emigrant jeden :o) navrhujem, aby sme sa s nim najblizsie dostojne rozlucili a uctili si jeho pamiatku a vernu sluzbu minutou ticha :o)

polal
2010-02-08 16:08:42+01
príspevok od: Marcel Rebro
Že si to ty tak sa tam skočím spýtať cestou z roboty či ho nenašli. Je pravda že som ešte nechodil poštvornožky, takže mohol kdesi na zemi ostať.

2010-02-08 16:11:48+01
doma si sa uz priznal, ze ta opustil? :o)

Marcel Rebro
2010-02-08 16:12:03+01
príspevok od:
emigrant jeden :o) navrhujem, aby sme sa s nim najblizsie dostojne rozlucili a uctili si jeho pamiatku a vernu sluzbu minutou ticha :o)
veruze mi dutinu lebecnu hadam zo 10 rokov zohrieval ... teraz tam budem mat zimu ako ruskom filme

Strana 25 z 32
1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 31 32

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()