ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,
Pobozkajte sa v ephotoshope a získajte zľavu 5%!
Každý pár, ktorý príde do nášho predajného štúdia ephotoshop v pondelok 15. februára po Valentínskej nedeli a preukáže sa bozkom, dostane 5 zľavu na produkty zo sortimentu vystavených brašní, batohov, statívov, filtrov a literatúry.
Bratislavské stretnutia ePhoto
co sa tyka m(a)rcoveho stretka - mne je jedno kedy, cim skor, tym lepsie :), ale prispobim sa. co by sme neurobili pre ephotakov :)
co sa tyka marcoveho stretka, chcel som len zohladnit kalendare clenov ZRPS
Chcel by som aspon jeden trening stihnut dovtedy.
mrco povedal, ze mu je to jedno - napokon ako vzdy,a ostatni sa zatial nevynadrili, tak ja navrhujem: streda, 17. februar, 18.30h
Každý pár, ktorý príde do nášho predajného štúdia ephotoshop v pondelok 15. februára po Valentínskej nedeli a preukáže sa bozkom, dostane 5 zľavu na produkty zo sortimentu vystavených brašní, batohov, statívov, filtrov a literatúry.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa