priatelia fotografie a stretávania sa, mám pre vás opäť dobrú správu! Pripravené je dalšie, v poradí 6.stretnutie ePhotakov v Bratislave! Všetko sa uskutoční 7.5.2010(tradične piatok) o 18:00 v priestoroch DK Ružinov, kde je pre nás pripravená akcia,ktorú nám k výročnému poltuctu stretávania sa pripravila redakcia ePhoto! Pôjde o krátku prezentáciu niektorých výrobkov(napr.Nikon,Canon,statívy,brašne atd.)a následný RYCHLOKURZ FOTENIA OHNOSTROJA v podaní Karola Srnca,,, pokúsime sa (teda skôr redakcia:))vtesnať sa do 2 hodín,a následne sa dobre naladení a opäť o niečo múdrejší a hladný presunieme do podniku "u deda" kde na nás bude (opät tradícia) čakať dobré pivko,kofola,niečo pod zub,ale hlavne dobrá nálada,,, teším sa na vás,nech už prídete odkiaľkoľvek :)) dobré svetlo a krásne jarné dni všetkým,,, :))
Tiež budem taký drzý a vrátim sa k téme :)
(ale naozaj Leto, takýmito ´vsuvkami´ to hrozne zneprehľadnujete)
V máji sa žiaľ nezúčastním, keďže sa účastním workshopu streetka v Budapešti. Budem ale na vás intenzívne myslieť :)) See you v júni!
nemam pocit že tieto vsuvky by nejako uberali na aktualnosti,či skôr imformatívnosti vlákna,kto chce,potrebné info si tu nájde,až príde k z prehladneniu webu,a kolonka stretávky bude oddelena od iných,budiž,dovtedy si sem môže vskutku každý napísať čo len chce,nič s tým neurobím,,,
... takze zostavaju necela dva tyzdne do majoveho stretka. Zatial karol77,Jasmine, silvinka, polal, tinasunny, leto, zajicew, Anena, bafoart, pavel,lu_boss - spolu 11 osob.
Nevahajte, kto ma zaujem, rezerva este je a prvykrat sme pocteni programom zo strany ephota - prezentacia techniky + prednaska Karola.
Stretnutie v BA - Máj
´Jó, byciklisti, to jsou tvrdí hoši´ nám raz v bufete povedali.
:-)
inak asi tu otvorim gramaticke okienko - vsetci ma za to budu mat radi :)))
:(
K stretku v máji, ja len toľko, že ak nebudú z neba padať malí ´cigáni a žaby´, určite prídem... ;-)
(ale naozaj Leto, takýmito ´vsuvkami´ to hrozne zneprehľadnujete)
V máji sa žiaľ nezúčastním, keďže sa účastním workshopu streetka v Budapešti. Budem ale na vás intenzívne myslieť :)) See you v júni!
Poznám zopár takýchto momentov... a niekedy to má dokonca súvis aj s fotografiou... hihi
Nevahajte, kto ma zaujem, rezerva este je a prvykrat sme pocteni programom zo strany ephota - prezentacia techniky + prednaska Karola.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa