priatelia fotografie a stretávania sa, mám pre vás opäť dobrú správu! Pripravené je dalšie, v poradí 6.stretnutie ePhotakov v Bratislave! Všetko sa uskutoční 7.5.2010(tradične piatok) o 18:00 v priestoroch DK Ružinov, kde je pre nás pripravená akcia,ktorú nám k výročnému poltuctu stretávania sa pripravila redakcia ePhoto! Pôjde o krátku prezentáciu niektorých výrobkov(napr.Nikon,Canon,statívy,brašne atd.)a následný RYCHLOKURZ FOTENIA OHNOSTROJA v podaní Karola Srnca,,, pokúsime sa (teda skôr redakcia:))vtesnať sa do 2 hodín,a následne sa dobre naladení a opäť o niečo múdrejší a hladný presunieme do podniku "u deda" kde na nás bude (opät tradícia) čakať dobré pivko,kofola,niečo pod zub,ale hlavne dobrá nálada,,, teším sa na vás,nech už prídete odkiaľkoľvek :)) dobré svetlo a krásne jarné dni všetkým,,, :))
ak tento krát prideš,aj dôvod na drink bude,,, :))
no mám sice ponuku na 5 dňovú tour de kopanice od 5ho do 9ho ale zatiaľ som sa nerozhodol 8-) ale keby som aj neprišiel pošlem za seba náhradníka adekvátneho
no mám sice ponuku na 5 dňovú tour de kopanice od 5ho do 9ho ale zatiaľ som sa nerozhodol 8-) ale keby som aj neprišiel pošlem za seba náhradníka adekvátneho
ty chceš robiť tour de kopanice bez kopaničára? to treba zmeniť :))
Nezabudnite dobiť baterky a pripraviť sa tak aj na plánovaný miniworkshop o fotení ohňostroja.... teória v piatok, v praxi možno vyskúšať v sobotu pri Dunaji....
Statív je nutnosťou... pokiaľ nechcete robiť kreatívno-futuristické zábery....
už to máš zrátané že koľko nás je na piatok ?a si zober že veľa ephoťákov chodí len do galérie a ani nepozná fórum . By si mal vymyslieť nový druh prezentácie na ephoto stretko :)
už to máš zrátané že koľko nás je na piatok ?a si zober že veľa ephoťákov chodí len do galérie a ani nepozná fórum . By si mal vymyslieť nový druh prezentácie na ephoto stretko :)
keď bude nový portál, urobíme stretko, alkohol bude tiecť potokom, muzika hrať na plné gule, zábava, tanec, drogy, striptérky, striptéri (aby si aj baby prišli na svoje ;o)), takú žúrku ešte portál nezažil :o))
keď bude nový portál, urobíme stretko, alkohol bude tiecť potokom, muzika hrať na plné gule, zábava, tanec, drogy, striptérky, striptéri (aby si aj baby prišli na svoje ;o)), takú žúrku ešte portál nezažil :o))
hm, a po tom všetkom dva roky nebudeš vedieť napísať ani riadku.... a ani odfotiť statický obraz... ruky sa ti budú klepať, že môžeš ísť cukrovať buchty do pekárne.... ;-
Stretnutie v BA - Máj
Statív je nutnosťou... pokiaľ nechcete robiť kreatívno-futuristické zábery....
Už sa na piatok teším... a aj na Vás ;-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa