priatelia ePhota a dobrého svetla,augustové \"stretko v BA\" je tu! ako mi isto mnohí pamätníci dajú za pravdu, už na prvom stretnutí,v predvianočnom Slovak Pube sme si povedali: toto dáme vonku, v lete:),,, a dáme! dňa 21.08.2010 na mieste zvanom \"písky\" (po mrcovom pysky):) v bratislavskej mestskej časti Rača! sám som tam nebol,ale dopodrobna nám to zmapoval Luboss,zraz je o 13:00 hod. (na priloženej mape označené krížikom),tu ponecháte svoje \"tátoše\",odtiaľ sú to necelé 3km na lúku(spomínané písky),na ktorej sa koná deviate, (prvé open air) strenutie užívateľov webu Ephoto! pozvánka platí pre všetkých rodinných príslušníkov(vrátane psov,škrečkov a rybičiek) bude táborák,čaká nás FOTOLES o ceny(Lubossov nápad,ceny redakcia),a hlavne veľa zábavy,,, pribalte(okrem rodiny)zo sebou všetko čo máte radi(grilujeme)stany(keby dačo),gitaru,loptu,šípky,karty,proste to pravé na pravú zábavu na letnej lúke! dovtedy krásne leto,bohaté zážitky,a dobré svetlo,,,
zaujímavé miestečko...aj skryť sa je kde, aj opekať je kde, len čo sa bude robiť na mieste činu v tej pŕhľave, je ešte otázka ;o)
stopro bude na nej kopec húseníc...takých čiernych 3-5cm...ak ich bude veľa pokope - je to B.pavooká ..ak budú také opustené - akože jednotlivo- ďaleko od seba - je to admirálska :-)....ak budú na samej špičke chlamstať listy...čo nevidieť sa budú kukliť...môžte skúsiť s nimi ;-))
stopro bude na nej kopec húseníc...takých čiernych 3-5cm...ak ich bude veľa pokope - je to B.pavooká ..ak budú také opustené - akože jednotlivo- ďaleko od seba - je to admirálska :-)....ak budú na samej špičke chlamstať listy...čo nevidieť sa budú kukliť...môžte skúsiť s nimi ;-))
doktorantúru na Vysokej škole chrobáčej som neabsolvoval :o)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!počasie je jav premenný,,, 21.08.2010 16-25 stupnov,
vlhkosť-63%,
zrážky-10%,
väčšinou slnečno,
väčšinou jasná noc
slnko zapadá 19:58 h (seč)
No, keď bude 25°C a málo zrážok, naobliekam sa a prídem aj ja ... záleží na tom, kedy si vráti ´kočár´ požičaný synom... ak sa nič nezmení, po štvrtej sa uvidíme... dám ešte vedieť... ;-)
nemať fotku v profile, dávno zabudneme ako vyzeráš,,, :))
ja to tu vsetko stale citam, som tu kazdy den, len som svojim sposobom ´neaktivny´, ale aj to len z toho dovodu, ze mi to nevychadza :) ..... jednoducho povedane, cakam na svoju chvilu :))))
bratislava open air!
vlhkosť-63%,
zrážky-10%,
väčšinou slnečno,
väčšinou jasná noc
slnko zapadá 19:58 h (seč)
Ako je uz u mna zvykom (uz piaty, ci siesty krat), znova nebudem moct prist na dalsie stretnutie ... mam chatovicu a tu nemozem zmeskat :D
ale kazdopadne vam vsetkym zelam prijemnu zabavu, vela peknych fotiek a slnecne pocasie :)))
cafte saaa
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa