Pohoda - po pár pivách to už nikto nerozlišuje či rozumy ťaháš alebo rozdávaš. Ale s iným mám tu problém - vznikne téma o stretku a po troch dňoch je tam asi tak 427 príspevkov na 12 stranách a zistiť termín a miesto je otázka čítania súkromných debát tak na dve hodiny :-((( Ak sa termín a miesto nedozviem do 5 - 10 minút, tak to vzdávam a idem radšej fotiť niekam sám :-))) Asi som nespoločenský človek...
Granko - 20.09.2010 - 21:31 - tretia časť od spodu
Granko - 22.09.2010 - 00:12
Pohoda Michal, zatiaľ platí to, ako sme spolu súkromne debatovali. Akurát som minule márne spomínal, ako si tak špeciálne nazýval prísady do guláša :-))) Mal si na to nejaké svoje slovo...
Pohoda Michal, zatiaľ platí to, ako sme spolu súkromne debatovali. Akurát som minule márne spomínal, ako si tak špeciálne nazýval prísady do guláša :-))) Mal si na to nejaké svoje slovo...
caute ephotaci :D az teraz som si vsimol ze sa organizuje nieco take ... nechce sa mi to vsetko citat len sa spytam je este volne miesto ?? alebo uz je plno ? :) mal by som zaujem prist po celoslovenskom stretku v kosiciach :D
eFoto chatovačka 2010 :o)
Granko - 22.09.2010 - 00:12
inak mám ešte tvoj zoznam na guľáš od roka :o)
- gulas
ale dopĺňa sa, takže ho zverejním až okolo utorka...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa