Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

eFoto chatovačka 2010 :o)

Granko
Granko 2010-09-20 21:30:05+02

tomasqo
2010-09-29 09:04:22+02
Len nakupit potrebnuo a zohnatka (ci ako to bolo to do gulasu) :-)

Granko
2010-09-29 09:08:48+02
príspevok od: tomasqo
Len nakupit potrebnuo a zohnatka (ci ako to bolo to do gulasu) :-)
zohnátka nepoznám len ingrediencie hovorovo dostácie :o)

IR_photo
2010-09-29 10:22:08+02
príspevok od: Granko

Milí eFoťáci :o)
ako vlani, tak i teraz skrsla vo mne myšlienka dať pár ľudí dohromady v jeden
víkend na jednom mieste pri opekačke, guľáši, dobrej nálade, zábave a stretnutí s ľudmi rovnako ´postihnutými´, ktorých možno vídať na portáli.
Stretká sa od roka rozbehli celkom slušne, no nie každý chodí na každé či už v rámci svojho alebo iného mesta. Na základe ohlasov behom roka, ktoré som nazbieral na stretnutiach po celom Slovensku (bolo ich asi 6-7) som sa rozhodol poriešiť 2.ročník eFoto chaty zhodou okolností na rovnakom mieste ako minulý rok.

Momentálne je voľných ešte asi 5 miest.

Bližšie info:

Termín: 1.10.-3.10.2010
Miesto: Staré Hory /www.chata-donovaly.sk/
Cena: 35€/osoba

V cene je zarátané 2x ubytko (piatok-sobota) vrátane zapožičaného posteľného prádla, zvyšok sa použije na nákup potravín na spoločnú grilovačku, opekačku, guľáš...Alkohol i prípadné raňajky sú vo vlastnej réžií, na Starých horách sú aj potraviny (nebol som), krčma (bol som) a cestou je v BB Tesco - tam majú všetko ;o), čo v prípade potreby sa dá poriešiť i zo Starých hôr.

Program (predbežný) - piatok poobede až večer príchod (každý podľa časových možností), večer posedenie pri guľáši, v sobotu spoločné raňajky, cez deň nejaky fotovýlet (dúfam, ze vyjde počasie), večer grilovačka/opekačka, žúrka až do rána bieleho ;o) no a v nedeľu raňajky a pred obedom zrejme záver pobytu :o)
Je to kostra programu. Detaily čo sa týka fotenia v sobotu cez deň či akéhosi domáceho štúdia na terase, ako sme mali minulý rok, sa upresní v priebehu diskusie na tomto mieste resp. v piatok večer priamo na chate. Ide o to zabaviť sa, zrelaxovať a stráviť pekný víkend :o)
Nejaké tipy sú už teraz - napr. v sobotu sa v BB koná banskobystrický fotomaratón (pre účasť sa treba registrovať - info na webe), miest na fotenie je i meste veľa, prípadne blízko je Špania dolina, v Bojniciach je vraj rytiersky turnaj, cez Donovaly je blízko na Liptov - minulý rok sme tam tiež boli konkrétne vo Vavrišove na bitke (tá už tento rok bola).

Takže pokiaľ nemáte nič na pláne budúci víkend a chcete ho prežiť v spoločnosti eFoťákov, neváhajte ma kontaktovať za účelom zaslania čísla účtu kvôli zrealizovaniu platby.
Po skúsenostiach z minulého roku, poprosím, keby sa súkromne kvôli č.ú. ozvali len ľudia, ktorí to myslia záväzne a dotiahnu svoj úmysel do konca. Príkladom je quintes, martin.b či Kvietok - v priebehu dvoch dní bola ich účasť potvrdená i finančne. Lebo úvaha o tom, žeby človek išiel či už v mysli alebo písaním do témy je jedna vec, ale pokiaľ príde ´na lámanie chleba´, to už je vec iná.
Keďže tých voľných miest je obmedzený počet, v princípe ´čím skôr, tým lepšie, lebo už včera bolo neskoro´ sa poponáhľajte :o)

PS: účastníkom odporúčam sledovať tému, prípadné chýbajúce info sa dozvedia z nej.
ejha, skoda ze to nebude o tyzden neskor...urcite by som sa pridal
dobre sa zabavte a budeme sa tesit na fotecky :-)

quintes
2010-09-29 11:41:30+02
kotlík na guláš budem vedieť zajtra..

Granko
2010-09-29 12:29:25+02
no škoda..ono to je vždy tak, že nech to bude hocikedy, vždy sa nájde niekto, kto nemôže :o)

Granko
2010-09-29 12:30:21+02
príspevok od: quintes
kotlík na guláš budem vedieť zajtra..
daj mi vedieť, prosím, cez SS alebo FB, aby to tu zbytočne nesvietilo...dík

Granko
2010-09-30 09:35:06+02
ešte jeden deň :o)

čo sa týka výpočtovej techniky, kľudne si zoberte notebooky, kto chce, berte na vedomie, že je chata je v doline, čiže pamätajte aj na vhodné oblečenie v tomto smere, pokiaľ má niekto nejaký prenosný hudobný nástroj a vie na ňom hrať napr. gitaru, hrebeň, klavír, orchester a tak, kľudne nech zoberie (ja viem hrať na nervy, ale tie si vždy nosím so sebou)...
kým nezabudnem, zajtra nebudem na nete, takže čokoľvek - otázky, nejaké problémy a všetko, riešte cez telefón...

tomasqo
2010-09-30 09:58:11+02
Ten hreben budem mat... :-D Inak, nie je este nieco, co sa este postrada? Nahodou ak by som vedel poskytnut :-)

Granko
2010-09-30 10:10:03+02
príspevok od: tomasqo
Ten hreben budem mat... :-D Inak, nie je este nieco, co sa este postrada? Nahodou ak by som vedel poskytnut :-)
neviem, čo vieš poskytnúť, ale väčšina vecí je poriešená...keby niečo, ozvi sa s ponukou súkromne...

Granko
2010-09-30 20:54:04+02
zajtra :o)

kucerawa
ocenenie redakciou 2010-09-30 20:58:45+02
zajtra :o)
:) už iba raz pôjdem do práce a ide sa!

quintes
2010-09-30 21:03:26+02
dig... ludia jaki nateseni :DDD ale aj ja sa tesim... este rano vybavim jednu tajnu ulohu od granka (Michal, ma vraj 25litrov ;) ) a ide sa smer stare hory :)

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2010-09-30 21:05:22+02
dig... ludia jaki nateseni :DDD ale aj ja sa tesim... este rano vybavim jednu tajnu ulohu od granka (Michal, ma vraj 25litrov ;) ) a ide sa smer stare hory :)
25 litrov čoho?

Granko
2010-09-30 21:13:41+02
príspevok od: kucerawa
:) už iba raz pôjdem do práce a ide sa!
už iba raz sa vyspím a uvidím kucerawu naživo ;o)

Granko
2010-09-30 21:14:08+02
príspevok od: Martin Brojo
25 litrov čoho?
neboj, demižón nechávam doma :o)

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2010-09-30 21:17:51+02
už iba raz sa vyspím a uvidím kucerawu naživo ;o)
to sa máš na čo tešiť. :-) počkaj, ja som z toho práve sklamaný, že nechávaš demižón doma :-D

Granko
2010-09-30 21:18:15+02
jasné, šak normálka...po roku opäť haluzné dejavú :o) (to je presne akurátny akurát :o)) dobro dôjdi, vyzdvihni delegáciu v RK, nič nezabudni - hlavne seba-sa a vidíme sa tož konečne na sklonku večera :o)

Granko
2010-09-30 21:20:05+02
to sa máš na čo tešiť. :-) počkaj, ja som z toho práve sklamaný, že nechávaš demižón doma :-D
minulý rok som mal tiež Vianoce v predstihu trochu v inom súvise, tento rok to tiež tak vyzerá :o)
tož človek nemôže mať všetko, čo chce :o))

Martin Brojo
ocenenie redakciou 2010-09-30 21:21:45+02
len aby som si to nerozmyslel a nezrušil ti vianoce, keď nevezmem kučerawu, ako pomstu za to, že nevezmeš demižón :-D

Granko
2010-09-30 21:25:53+02
len aby som si to nerozmyslel a nezrušil ti vianoce, keď nevezmem kučerawu, ako pomstu za to, že nevezmeš demižón :-D
nema problema, pôjdem pre ňu do ZA :o)

Strana 7 z 14
1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 13 14

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()