presne pred rokom(+ dáke drobné) som si ako užívateľ tohto porálu povedal, že je načase zistiť kto je kto, prestať si iba písať a nevedieť kto ten či one nick, a napísal som, stretnime sa! slovo dalo slovo, dali sme čas a vyšlo to,,, odvtedy už pretieklo veľa vody v dunaji, a my sme už mnohí priateľmi,,, ak chceš spoznať našu komunitu, príd na výročnú, už trinástu, a mimoriadnu- vianočnú akciu a to; 17.12.2010 o 18 0 h do Caribic pubu za DK Ružinov na spestrenie večera bude hrať kapela KEDY AKO, ktorá navodí tú správnu zábavu,,, tešíme sa na stretnutie s Vami
a ako take stretko prebieha: rozprava sa aj o foteni, alebo iba o foteni? nosievete si foto vybavu/fotky na stretnutie?
asi takto:
zbehne sa par ludi, zacnu kecat o kravinach. po tretom pive polal skusa neuveritelne veci a beha s fotakom pomaly aj po strope. o 21 0 vypadnu prvi skalni, o 22 0 dalsi, po polnoci sa to presuva divoko inde
obcas sa rozobera ephoto, obcas technika, obcas ma niekto prednasku. novych ludi poznas tak, ze s bavia len o technike
stretko v BA - december
slovo dalo slovo, dali sme čas a vyšlo to,,,
odvtedy už pretieklo veľa vody v dunaji, a my sme už mnohí priateľmi,,,
ak chceš spoznať našu komunitu, príd na výročnú, už trinástu, a mimoriadnu- vianočnú akciu a to; 17.12.2010 o 18 0 h do Caribic pubu za DK Ružinov
na spestrenie večera bude hrať kapela KEDY AKO, ktorá navodí tú správnu zábavu,,,
tešíme sa na stretnutie s Vami
zbehne sa par ludi, zacnu kecat o kravinach. po tretom pive polal skusa neuveritelne veci a beha s fotakom pomaly aj po strope. o 21
obcas sa rozobera ephoto, obcas technika, obcas ma niekto prednasku. novych ludi poznas tak, ze s bavia len o technike
ale nečudujem sa, ža mas strach, občas sa to zvrhne, niektorí by sme vedeli hovoriť,,,
kenny by vedel hovoriť,,,
iná káva,,,
stretká v BA,,,
www.ephoto.sk/komunita/skupiny/24/stretko-v-ba/clenovia/
iná káva,,,
stretká v BA,,,
www.ephoto.sk/komunita/skupiny/24/stretko-v-ba/clenovia/
sa mu ospravedlnujem, o koho ide,,,
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta