Zdravím, kedže cena D600 za posledné mesiace išla dole tak uvažujem či mám presedlať na FullFrame D600 + 24-85mm VR, alebo si mám nechať moju D7000 a kupiť iba nejaké poriadne sklá ??? čo by ste robili vy ???
Bezpochyby je, len som nečakal že bude v istých parametroch za 5200. A banding tiež nemusím. Chvílu si dám s Nikonom pokoj, zatiaľ F XE-1, vo výhľade Sigma Meril, a uvidím aký bude Canon 7D Mark ll. V prípade núdze mám k dispozícii Canon 50D.
No neviem ako je na tom realne D5200 tu sa nechystam kupovat.....ale D7100 klobuk dole pred ostrenim, neviem ci je to zasluhou 85mm 1.8G ale je to neskutocne rychle a presne .....prave pre toto som kupoval D7100......a priznam sa ze s kupou som spokojny.....moja D7000 sa poberie konecne dvoch rokoch na zasluzeny odpocinok.....a uz teraz sa tesim na nastupcu D7100
No neviem ako je na tom realne D5200 tu sa nechystam kupovat.....ale D7100 klobuk dole pred ostrenim, neviem ci je to zasluhou 85mm 1.8G ale je to neskutocne rychle a presne .....prave pre toto som kupoval D7100......a priznam sa ze s kupou som spokojny.....moja D7000 sa poberie konecne dvoch rokoch na zasluzeny odpocinok.....a uz teraz sa tesim na nastupcu D7100
Hádam to nemeníš, každý rok ? Ja som bol s D300 spokojný 4 roky
Hádam to nemeníš, každý rok ? Ja som bol s D300 spokojný 4 roky
tiez sa divim.. z D7000 upgrejdovat na D7100... ja si s mojou dvojrocnou D7000 este pockam na nastupcu D600 - snad bude mat uz normalny AF modul - ako jeho vacsi bratia..
tiez sa divim.. z D7000 upgrejdovat na D7100... ja si s mojou dvojrocnou D7000 este pockam na nastupcu D600 - snad bude mat uz normalny AF modul - ako jeho vacsi bratia..
Tiež preskakujem jednú generáciu, a to aj vo vo výpočtovej technike (procesory, grafické karty) atď.. vývoj sa badateľne spomalil.
tak u mna bol dovod na uprade prave AF, a v D7100 skutocne funguje
nebudem opisovat rozdiel v AF,mozem len povedat z vlastnej skusenosti,kedze mam doma aj D7000,ze je tu naozaj pekny rozdiel v prospech D7100ky,osobne nelutujem jej kupu,piatok,sobota,nedela testovanie na modelkach tak som zvedavy na vysledne photos
Na filmovanie si kup radsej kameru Kolko foto skoncilo na papiery? Aspon promile?
nechapem? Kameru? Vacsinou fotim slecny,ktore potom posielaju foto dalej do agentur a pod,foto zretusujem,dodam a ci skoncia na papiery alebo v kosi ma nezaujima
nechapem? Kameru? Vacsinou fotim slecny,ktore potom posielaju foto dalej do agentur a pod,foto zretusujem,dodam a ci skoncia na papiery alebo v kosi ma nezaujima
Na take zameranie a kvantitu by to chcelo celokovovy stroj. Ked kvalita ide ruka v ruke s kvantitou vsetko OK. Mas to full time job? Inac nechapem ako sa da stihnut za 2.5 roka 320.000 fotografii. To je urcite vela slecien.
Na take zameranie a kvantitu by to chcelo celokovovy stroj. Ked kvalita ide ruka v ruke s kvantitou vsetko OK. Mas to full time job? Inac nechapem ako sa da stihnut za 2.5 roka 320.000 fotografii. To je urcite vela slecien.
tak nechapem to ani ja kde sa v D90ke vzalo to cislo,ale je to tam,uz viac ako rok foti s touto 90kou kamos a fotak skutocne funguje ako hodinky,a priznam ze fotak nebol cisteny ani mnou a ani servisom, nie je to moj job,je to Droga,za kvalitou si naozaj stojim, retus jednej foto,hlavne pokozka modelky je asi tak 45 minut, ziadne rychle premalovanie vyraziek ale pomale klonovanie pokozky
D600 alebo D7000 ???
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa