To som dávno čítal. Mňa zaujímajú osobné skúsenosti.
osobné nemám, zatiaľ nečistím, ale chcem niečo podobné, neviem či si čítal tento článok, http://www.fotoradce.cz/test-cisteni-snimace-s-marumi-low-pass-filter-cleaner-twin-clanekid319, vyzerá to že tento systém je najbezpečnejší na snímač
prave som pouzil spominanu EyeLead sadu na cistenie. Bola to robota asi na 2 minutky. Velmi setrne, jemne ale ucinne. (Canon 5d Mk II). Bolo to vobec moje preve cistenie, nemam osobne skusenosti s inym sposobom. Tato "lepiva zelatina" sa mi paci.
prave som pouzil spominanu EyeLead sadu na cistenie. Bola to robota asi na 2 minutky. Velmi setrne, jemne ale ucinne. (Canon 5d Mk II). Bolo to vobec moje preve cistenie, nemam osobne skusenosti s inym sposobom. Tato "lepiva zelatina" sa mi paci.
A kde sa da na Slovensku tato sada kupit ? Googl akosi nechce nic najst na SK....
dlhsie som nad nim zvazoval a mozem potvrdit ze nic lepsie na cistenie chipu som este nemal a to som skusil asi vsetky sposoby suchou aj mokrou cestou.. Rychle a ucinne! Pri skondenzovanych kvapockach alebo prilepenej necistote treba pouzit najprv mokru cestu ale na 90% si vzdy vystacim s Eyelead.
Na istych strankach som sa nechal nahovorit aj na nakup mensieho sparatka(s podobnym principom od firmy kinetronics) udajne ak s Eyelead nedociahnem ku koncom chipu nakolko profil nieje rovnobezny ale presne naopak, ako by ho logicky uvazujuci clovek navrhol.. Kazdopadne na mojej 40D mam v okoli chipu dostatok miesta a teda dodatocny nakup bol zbytocny. Ak by mal niekto zaujem o ten kinetronics, nech sa ozve.. Nebol ani rozbaleny..
nakupoval som z ceskeho e-shop casopisu o ceskoslovenskej fotografii. Kedze som bral viac veci a Eyelead nieje zrovna najlacnejsi, postovne sa stratilo..
Eyelead Adhesive Sensor Cleaner SCK-1
vyzerá to že tento systém je najbezpečnejší na snímač
Na istych strankach som sa nechal nahovorit aj na nakup mensieho sparatka(s podobnym principom od firmy kinetronics) udajne ak s Eyelead nedociahnem ku koncom chipu nakolko profil nieje rovnobezny ale presne naopak, ako by ho logicky uvazujuci clovek navrhol.. Kazdopadne na mojej 40D mam v okoli chipu dostatok miesta a teda dodatocny nakup bol zbytocny. Ak by mal niekto zaujem o ten kinetronics, nech sa ozve.. Nebol ani rozbaleny..
nakupoval som z ceskeho e-shop casopisu o ceskoslovenskej fotografii. Kedze som bral viac veci a Eyelead nieje zrovna najlacnejsi, postovne sa stratilo..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa