Prosim vas o radu , mam canon G9 a chcem ho predat a kupit si canon 350D. Chcel by som sa naucit foti so zrkadlom. Je moj vyber dostacujuci? jedna sa mi aj o cenu ,ktora je do 300 eur a tento model sa za tu cenu kupit da. Vdaka za reakcie.
ahojte, mam 350d a chcela by som nieco lepsie (canon) hlavne do horsich svetelnych podmienok. za video na fotaku ale nie som ochotna priplacat...co by ste mi odporucili? vopred dakujem
ahojte, mam 350d a chcela by som nieco lepsie (canon) hlavne do horsich svetelnych podmienok. za video na fotaku ale nie som ochotna priplacat...co by ste mi odporucili? vopred dakujem
nuz vsetko novsie ako 5D Mk II (Sept. 2008) ma u Canonu video, ale ze by sa specialne za to priplacalo ...
nuz vsetko novsie ako 5D Mk II (Sept. 2008) ma u Canonu video, ale ze by sa specialne za to priplacalo ...
dakujem za reakciu, ale potrebujem skor poradit, co kupit namiesto 350D... . po precitani par recenzii a diskusii som skor zmatena ako zorientovana. myslim, ze pri recenzii nejakej 500D alebo 550D bolo pisane, ze "najvacsou vyhodou" je HD video...a ja to nevyuzijem a aj 18MPx mi je zbytocnych...ale predpokladam, ze novy fotak budem pouzivat take 4 roky urcite, tak nechcem kupovat ani nic velmi stare...
canon 350D
Chcel by som sa naucit foti so zrkadlom. Je moj vyber dostacujuci? jedna sa mi aj o cenu ,ktora je do 300 eur a tento model sa za tu cenu kupit da.
Vdaka za reakcie.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa