cawte kedze predavam D40 chcem kupit nejaky iny lepsi pozeral som D80 bude to dobra vymena? alebo zobrat neco ine napriklad D200? dakujem za vase nazory. Trapne komenty tipu kup radsej korcule si nechajte pre seba
20.7.2011 pises, ze si nevedel ani vyklopit hlavu na blesku, potom fotis stuzkove a dnes si stredne pokrocily... kua to mne ide o dost pomalsie a chcem byt teda do konca zivota radsej zaciatocnik..,( prepacte prosim...asi som sa moc vnoril do jeho prispevkov )
Predpokladám že nabudúce bude nasledovať webstránka profi fotografa...
keby len to este stativ, odpalovace bleskov, vyber 4v1 odrazovu dosku, softbox na blesk, normalny sofbox, fotopozadia, filtre, ak bude novy fotak tak ktory grip, potom otazka o cinskych baterkach, myslim ze som celkom slusne zhrnul vsetky temy co nas od neho cakaju buduci tyzden
keby len to este stativ, odpalovace bleskov, vyber 4v1 odrazovu dosku, softbox na blesk, normalny sofbox, fotopozadia, filtre, ak bude novy fotak tak ktory grip, potom otazka o cinskych baterkach, myslim ze som celkom slusne zhrnul vsetky temy co nas od neho cakaju buduci tyzden
ja ho moc nesledujem, ale z toho čo si vymenoval 100%ne viem že už riešil: odpalovače, blesk a rôzne modifikátory svetla, pozadie, aj iné čínske doplnky.....zaspal si dobu
ja ho moc nesledujem, ale z toho čo si vymenoval 100%ne viem že už riešil: odpalovače, blesk a rôzne modifikátory svetla, pozadie, aj iné čínske doplnky.....zaspal si dobu
lenze! vybavu treba menit(chciet menit) kazdy tyzden predsa
náhrada za D40
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie