co vobec hladas na tej ciernej fotke? dead pixely, ktore mozu byt aj cierne?
Horúci pixel (Hot pixel) ... je to farebný bod, ktorý je vidno alebo je viacej výraznejší pri expozíciach s dlhším časom alebo vyššou citlivosťou ISO. Jeho farba je určená podľa toho, ktorý z trojice RGB pixelov je poškodený. Mŕtvy pixel (Dead pixel) ... je to farebný alebo čierny bod na senzore, ktorý je vidno stále, pri akejkoľvek expozícii, bez závislosti na nastavenom čase alebo citlivosti ISO.
co vobec hladas na tej ciernej fotke? dead pixely, ktore mozu byt aj cierne?
Horúci pixel (Hot pixel) ... je to farebný bod, ktorý je vidno alebo je viacej výraznejší pri expozíciach s dlhším časom alebo vyššou citlivosťou ISO. Jeho farba je určená podľa toho, ktorý z trojice RGB pixelov je poškodený. Mŕtvy pixel (Dead pixel) ... je to farebný alebo čierny bod na senzore, ktorý je vidno stále, pri akejkoľvek expozícii, bez závislosti na nastavenom čase alebo citlivosti ISO.
ok skúšal som test na horuce pixely všetko ako je tam som nastavil a tu je vysledok je to v poriadku ?
Naco zakladas s takymito blbostami temy??? Videl si na nejakej tvojej fotke podozrive pixely ktore by mohli byt vadne? Ty na tom ciernom obrazku nieco vidis, ja figu.
Naco zakladas s takymito blbostami temy??? Videl si na nejakej tvojej fotke podozrive pixely ktore by mohli byt vadne? Ty na tom ciernom obrazku nieco vidis, ja figu.
ani ja som to nevidel len viking81 mi to napisal k jednej fotke
ani ja som to nevidel len viking81 mi to napisal k jednej fotke
Mám zlé správy. Dokonca veľmi zlé. Tam nieje mŕtvych pixelov len pár, podľa mňa je mŕtvy celý snímač, keďže je takmer celá fotka čierna. Ale vidím tam aj pár živých (červených a modrých) pixelov, ktoré ešte asi fungujú.
Mám zlé správy. Dokonca veľmi zlé. Tam nieje mŕtvych pixelov len pár, podľa mňa je mŕtvy celý snímač, keďže je takmer celá fotka čierna. Ale vidím tam aj pár živých (červených a modrých) pixelov, ktoré ešte asi fungujú.
dalšia fotka podal tochto JPEG fotku na 30s iso800 s vypnutou redukciou sumu
ja som ich tam nasiel asi okolo 10! to je uz na reklamaciu.. a teraz vazne, naco riesis toto? mas relativne novy fotak, neviem odkial by sa tam tych nebohych mrtvych pixelov nabralo tolko ze je to neunosne moja D2Hs ma 7 rokov a ano zopar mrtvych tam je, riesim to iba ked to je na fotke vidiet a na to staci jeden klik.. pride mi to tak ze si nahle spanikaril po tom co si si precital nieco o dead pixels
Dead pixels
Horúci pixel (Hot pixel) ... je to farebný bod, ktorý je vidno alebo je viacej výraznejší pri expozíciach s dlhším časom alebo vyššou citlivosťou ISO. Jeho farba je určená podľa toho, ktorý z trojice RGB pixelov je poškodený.
Mŕtvy pixel (Dead pixel) ... je to farebný alebo čierny bod na senzore, ktorý je vidno stále, pri akejkoľvek expozícii, bez závislosti na nastavenom čase alebo citlivosti ISO.
http://sites.google.com/site/rbrunovsky/blog/horuceamrtvepixely
Horúci pixel (Hot pixel) ... je to farebný bod, ktorý je vidno alebo je viacej výraznejší pri expozíciach s dlhším časom alebo vyššou citlivosťou ISO. Jeho farba je určená podľa toho, ktorý z trojice RGB pixelov je poškodený.
Mŕtvy pixel (Dead pixel) ... je to farebný alebo čierny bod na senzore, ktorý je vidno stále, pri akejkoľvek expozícii, bez závislosti na nastavenom čase alebo citlivosti ISO.
http://sites.google.com/site/rbrunovsky/blog/horuceamrtvepixely
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa