Veď marťanko, on dokáže aj levitovať a aj iné kúsky, len nechápem prečo zanedbáva pokec či akú to komunitu. Ton nerobí dobre to môže mať trvalé následky
tento obrazok som nasiel na stranke necyklopedia.wikia.com pod clankom s prizvucnym nazvom (na k..)
pod obrazkom bolo napisane: Ko..ti sleduju futbal namiesto toho aby si ho radsej zahrali....
no, neviem preco ma toto napadlo pri pomysleni na balisa a levitujuceho cyklistu...
tento obrazok som nasiel na stranke necyklopedia.wikia.com pod clankom s prizvucnym nazvom (na k..)
pod obrazkom bolo napisane: Ko..ti sleduju futbal namiesto toho aby si ho radsej zahrali....
no, neviem preco ma toto napadlo pri pomysleni na balisa a levitujuceho cyklistu...
Ani ja nie, a nebuď hlúpi načo behať za dákou loptou keď môžu druhí a ti si zatiaal sedkáš a popíjaš dáky fajn mok
offtopic :o)
odvtedy to neriskujem...
no a potom este rad spim, a skrabem sa za gule
no a potom este rad spim, a skrabem sa za gule
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie