ak myslis abstinencne, tak asi nie...neverim, ze by si odisiel, vsak by som ti chybal :o)) a aj mato, bafo, Duri a mozno i bebel ;o))
a Duri je kto?
ked som facebook zrušil aj vtedy mi niektorí písali že nebudem ti chýbať ako budeme rozprávať potom. hovorím nie a nijak :) 22 rokov som bol v podstate sám odkázaný na seba vydržím aj ten zvyšok keď treba no nie ;) :D :D :D
a také ľavé nohy sa pohybujú vo svete vo veľkom množstve, to že sa so mnou nebavia to je druhá vec, ale aspoň neprovokujú :)
nemám šajnu...
a čo všetko ešte nemám joooooj :)
vôbec nie je pravda :) odhalená ľavá noha nijak hlbšie pocity zo mňa nevyvoláva, hlavne ked je v piesku/vode :)
offtopic 2 :o)
ked som facebook zrušil aj vtedy mi niektorí písali že nebudem ti chýbať ako budeme rozprávať potom. hovorím nie a nijak :) 22 rokov som bol v podstate sám odkázaný na seba vydržím aj ten zvyšok keď treba no nie ;) :D :D :D
a také ľavé nohy sa pohybujú vo svete vo veľkom množstve, to že sa so mnou nebavia to je druhá vec, ale aspoň neprovokujú :)
ja už len čakám na voyeurku aby nám oznámila akí sme my klebetnice :)
- tusim som ti silno chybala - ale ved sa nehanbi za to, je to mile ;)))
to by si urobil? ty nemas svedomie :o))
nejak ti tie nohy specialne lave chodia moc po makovici ;o)
a čo všetko ešte nemám joooooj :)
vôbec nie je pravda :) odhalená ľavá noha nijak hlbšie pocity zo mňa nevyvoláva, hlavne ked je v piesku/vode :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa