no veď :) a ako tak pozerám na tvoju fotku nemal si posledne viac vlasov ?ináč pali nás dotrha jak kalendár z cewe keď si prečíta že si robíme prdel z jeho obľúbenej kapeli
ale nie, netreba brať život tak vážne len cONANA zadupem pod zem ja mu dám ´´pár prepitých, prehúlených trosiek´´ mu poškriabem predný aj zadný člen na tej jeho 135ke ;-)))
poznám ľudí ktorý by ti za túto otázku ten prst podstatne hlbšie vrazili do úst ;-DDD
násilie nič nerieši :)
ty počuj Pali, my kedy budeme mať rozhovor na ephoto? :) a na akú tému? :D :D podľa teba ty máš šancu dostať to ocenenie za fotenie pravítok? a so mnou prečo nerobili rozhovor, že VÍŤAZ OFFTOPICU 2009?????????
ale nie, netreba brať život tak vážne len cONANA zadupem pod zem ja mu dám ´´pár prepitých, prehúlených trosiek´´ mu poškriabem predný aj zadný člen na tej jeho 135ke ;-)))
chcel som len zaprovokovať nič v zlom :) nepoznám DM skoro vôbec, teda nebudem súdiť :)
ty počuj Pali, my kedy budeme mať rozhovor na ephoto? :) a na akú tému? :D :D podľa teba ty máš šancu dostať to ocenenie za fotenie pravítok? a so mnou prečo nerobili rozhovor, že VÍŤAZ OFFTOPICU 2009?????????
tak vyvediem ťa z omylu a posuniem ďalej k realite: Násilie rieši niektoré veci, napr keď otváram konzervu, pribíjam klinec do steny, keď štiepam drevo na guláš alebo kopem jamu dve stopy hlbokú pre Conana ;-)))
Ja nepotrebujem žiaden článok ja potrebujem tú stovku ktorú mám objednanú a neviem sa k nej dostať lebo je beznádejne vypredaná :´-(((
chcel som len zaprovokovať nič v zlom :) nepoznám DM skoro vôbec, teda nebudem súdiť :)
to nevadí, ten hrob už kopem pokiaľ nieje zem zamrznutá, lebo potom by som sa svinsky narobil ;-)))) a toto je taký rýchlokurz a zoznamovanie sa s DM http://www.youtube.com/watch?v=ncvx8OVWaqg
tak preco si ju neprides kupit do Ba tu s nimi tapetujeme tolko ich tu je
ak by bola na pobočke v BA tak už cestuje do BB, mám ju už sľúbenú. Aj dnes som kukal či ju nemajú na sklade a zatiaľ nikde nič :-(((
a najhoršie na tom že víkend ide
ty kopes jamu dve stopy hlboku? my kopeme meter sestdesiat pre jedne hrob, dvatridsat pre dvojhrob, pri hlave 80, pri nohach 70, na dlzku 210 a to mas 2,5 kubika hliny :o)
ty kopes jamu dve stopy hlboku? my kopeme meter sestdesiat pre jedne hrob, dvatridsat pre dvojhrob, pri hlave 80, pri nohach 70, na dlzku 210 a to mas 2,5 kubika hliny :o)
ja bývam blízko basy tak pre istotu aby ho psi na obchôdzke nevyhrabali ;-)))
Potom to len roznášajú po sídlisku, no strašný bordel, už som sa poučil a svoje obete vrátane kritikou a oponentov ukladám hlbšie :-DDDD
offtopic 2 :o)
ak sa mi dostane do rúk pozriem
Ja nepotrebujem žiaden článok ja potrebujem tú stovku ktorú mám objednanú a neviem sa k nej dostať lebo je beznádejne vypredaná :´-(((
a najhoršie na tom že víkend ide
na palackeho a aj na vajnorskej ich maju ale to niesu vase pobocky predpokladam
Potom to len roznášajú po sídlisku, no strašný bordel, už som sa poučil a svoje obete vrátane kritikou a oponentov ukladám hlbšie :-DDDD
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa