to nevadí, ten hrob už kopem pokiaľ nieje zem zamrznutá, lebo potom by som sa svinsky narobil ;-)))) a toto je taký rýchlokurz a zoznamovanie sa s DM http://www.youtube.com/watch?v=ncvx8OVWaqg
a 500 vypotených príspevkov nie je tvorbaaaaa? urazil si ma ;)
tvorba ano ale na literarnom serveri
tu je to skor obtazovanie ako hovoria zaryti fotograficky puristi
a tych treba fakt zakopavat hlboko pod zem podla navodu vyssie popisaneho od odbornikov naslovo vzatych aby ich nenapadlo pouzit metodu z Kill Bill vyliezanie z hrobu
do riti je zase gay server
premyslaj co pises
lebo ti zacnu chodit ss a preskocis k stvorpercentnym
uz sme to tu raz riesili ked tu bol este tvoj kamarat z jura pri bratislave pan K.A.
do riti je zase gay server
premyslaj co pises
uz sme to tu raz riesili ked tu bol este tvoj kamarat z jura pri bratislave pan K.A.
no hej musím si dať pozor, lebo bulvár sa všetkého chytí a kačica je na svete :)
cha to je pravda aj vtedy si mal na male v poslednej chvili si sa distancoval
este kusok a uz by si ho tam mal a nepomohlo by ti nic ani zatlkat
tak sa toho drz a radsej nadavaj na baby ako sa snimi kamaratit a chodit spolu do butiku a ku kadernikovi
brrrrrr
a ked budes porebovat podrzat v nadavani na baby rad sa pridam a poviem aj nejaku negativnu historku zo zivota na zasmiatie na cudzom teda mojom nestasti
tak
a 500 vypotených príspevkov nie je tvorbaaaaa? urazil si ma ;)
je, ale na nespravnom serveri :o) inak nebolo by od veci (dat si jedno poldeci) vytvroti anketu o naj kecalka roka, mesiaca a tak, najvacsieho uploadera fotiek, najvacsieho blokovaca a co ja viem co...aspon by bola sranda :o)
offtopic 2 :o)
tu je to skor obtazovanie ako hovoria zaryti fotograficky puristi
a tych treba fakt zakopavat hlboko pod zem podla navodu vyssie popisaneho od odbornikov naslovo vzatych aby ich nenapadlo pouzit metodu z Kill Bill vyliezanie z hrobu
hafff :-DDDD
mmm a máš pravdu nie je to literárny server :) doriti :(
premyslaj co pises
premyslaj co pises
este kusok a uz by si ho tam mal a nepomohlo by ti nic ani zatlkat
tak sa toho drz a radsej nadavaj na baby ako sa snimi kamaratit a chodit spolu do butiku a ku kadernikovi
brrrrrr
a ked budes porebovat podrzat v nadavani na baby rad sa pridam a poviem aj nejaku negativnu historku zo zivota na zasmiatie na cudzom teda mojom nestasti
tak
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa