tých 96% je v poriadku len tie 4 dostaň zo seba lebo začínam mať strach že ideš po mne ;-)))
Roland, ale nič v zlom, ja to chápem, len musíš pochopiť že mne sa páčia dievčatá a nie chlapci tak ši nerob tú štvor percentnú nádej. Dostaň ju zo seba a zvyšných 96% venuj bebel ;-)))
tých 96% je v poriadku len tie 4 dostaň zo seba lebo začínam mať strach že ideš po mne ;-)))
Roland, ale nič v zlom, ja to chápem, len musíš pochopiť že mne sa páčia dievčatá a nie chlapci tak ši nerob tú štvor percentnú nádej. Dostaň ju zo seba a zvyšných 96% venuj bebel ;-)))
ja som fakt mierne pribrzdený človek ale nechápem čo tu rozprávate s Martinom o 4%. už som aj volebné štatistiky prešiel, kto dostal 4% hlasov...či som veľmi mimo?
ja som fakt mierne pribrzdený človek ale nechápem čo tu rozprávate s Martinom o 4%. už som aj volebné štatistiky prešiel, kto dostal 4% hlasov...či som veľmi mimo?
4% populácie sú homosexuáli ak chceš volaj ich aj politická strana ;-)))
a tak vieš že ja som vtipná povaha a jedna kolegyňa je rovnaká krvná skupina. Ak by si počul tie perli čo u nás prúdia váľal by si sa po zemi. Takú srandu akú si robíme navzájom zo seba. Dnes nám jedna pani doniesla bonboniéru že som jej dobre spracoval jeden grafický návrh a že sa u nás tak dobre cítila že u bude chodiť len k nám. Proste u nás je pozitívna nálada a je vždy veselo. To je iné ako keď má dakto na ksichte umelí úškrn čo má akože vyzerať ako úsmev
offtopic 2 :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa