to som len použil tvoje gramatické vedľajšie cestičky, ked si povedal že sme ako babky na trhu, tak som to napísal takto. mužský rod som tam nechal zámerne, hoci voyeurka aj tento fakt spochybnila, čím ma veľmi urazila a asi napíšem benvolutovi že ma uráža...
to som len použil tvoje gramatické vedľajšie cestičky, ked si povedal že sme ako babky na trhu, tak som to napísal takto. mužský rod som tam nechal zámerne, hoci voyeurka aj tento fakt spochybnila, čím ma veľmi urazila a asi napíšem benvolutovi že ma uráža...
nehul uz tolko, prosim ta, sam vidis, ze ti to skodi...alebo pozeraj na datum spotreby a nekonzumuj nic, co je po zaruke :o))
..tusim neprejde ani den (o nociach nehovoriac) aby si ma nespomenul ;)
pocuj, doktore, ale na profilovke mas minimalne jednu ruku inak, s touto foto sa to neda porovnavat, kedze tu drzis nahatu cicu :o)
veľmi si nechápavý, čo húliš? :D :D pravú ruku mám tam kde mám čo vidíš...v ľavej ruke držím mačku a smejem sa že ako ja , Dr Evil ovládnem celý svet, ked mi nezaplatíte 1 million € ha ha ha ha
veľmi si nechápavý, čo húliš? :D :D pravú ruku mám tam kde mám čo vidíš...v ľavej ruke držím mačku a smejem sa že ako ja , Dr Evil ovládnem celý svet, ked mi nezaplatíte 1 million € ha ha ha ha
ja neviem čo je zase...sú tu záhadné zmiznutia, žeby mimozemšťania chodili po Slovensku? Najprv zmizol bafo, ten je späť, Mišo zmizne každý mesiac, 10 dní tuším aj duroslav bol off, nevidím quintesa...
ty bebel čo keď aj ja zmiznem? :O
offtopic 2 :o)
v slovenskom preklade si chcel asi povedat, ze som velmi zvedavy ako klebetnica...ci nieco ine? :o)
nezlynčovali ťa že si nemala fotky? furt musíš robiť veci opačne...
ty bebel čo keď aj ja zmiznem? :O
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa