ja som nezmizol ja som apgrejdóóval jak gimp:) ale mišo má trošku poruchu osobnosti čo máš v profile tie štvorčeky na konci on to raz začiarkne potom zas nie myslím že je to nejaký post trauma shock z minulosti keď ako študent chodil robiť prieskum
aha, conan7, kto by to povedal, ze mne sa cosi take stane:
Od : admin
Predmet : www.ephoto.sk - oznam o blokovaní uživateľom
Text :
Uživateľ maity si vás pridal do zoznamu blokovaných uživateľov
ale inak počúvaj voyeurka...
čo je ten link v tvojom profile, že niečo o užívateľovi. Nezachytil som pointu...že čo to znamenaá: si Ruska, alebo si na takých francúzov, alebo veľa snehu, alebo Soči alebo čoooooooooooo? :D
mne sa tá fotka páčila.....aj oči v tieni a všetko......ale, že si ťa blokoval tak tomu fakt nerozumiem prečo.....
to je oki, ze tebe sa pacila. mne sa nepacila. a tiez sa mi nepaci jeho styl, pridania, vymazania, a potom zas pridania, a potom zas vymazania tej istej fotky donemoty, iba s novymi upravami. - isteze, je to kazdeho osobna vec, a nikde nie je napisene, ze to robit nemoze.
to je oki, ze tebe sa pacila. mne sa nepacila. a tiez sa mi nepaci jeho styl, pridania, vymazania, a potom zas pridania, a potom zas vymazania tej istej fotky donemoty, iba s novymi upravami. - isteze, je to kazdeho osobna vec, a nikde nie je napisene, ze to robit nemoze.
Počúvajte offtopičiaci...dneska pravdepodobne odišlo 17-85, nie definitívne, lebo som dal ešte týždeň na odskúšanie, lebo podmienky neboli ideálne...teda neplačte dopredu, ešte nič nie je stratené ;)
offtopic 2 :o)
Od : admin
Predmet : www.ephoto.sk - oznam o blokovaní uživateľom
Text :
Uživateľ maity si vás pridal do zoznamu blokovaných uživateľov
definuj ´nalozila´, nieco nedobre, neobjektivne, hlupe, vulgarne som napisala?
a čo si urobila? idem prečítať :)
čo je ten link v tvojom profile, že niečo o užívateľovi. Nezachytil som pointu...že čo to znamenaá: si Ruska, alebo si na takých francúzov, alebo veľa snehu, alebo Soči alebo čoooooooooooo? :D
no bol by som rád keby niekto objasnil o čo presne ide...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa