hej hej, veď možno znova pôjdeme fotiť niečo cez víkend. Už mi hovoril o makre tak som zvedaví čo nakoniec budeme ak vôbec budeme fotiť ;-)
každý si zoberie svoju kvetinku, sadnite si v obývačke a máš trip vybavený :D :D som sa pobavil, som sa mrkol dodovi do galérie, popis rovnaký(baví ma fotenie športu, jazdectvo atd..) a hned na prvej stránke 3 kvetinky :D :D riadny protiklad :D
každý si zoberie svoju kvetinku, sadnite si v obývačke a máš trip vybavený :D :D som sa pobavil, som sa mrkol dodovi do galérie, popis rovnaký(baví ma fotenie športu, jazdectvo atd..) a hned na prvej stránke 3 kvetinky :D :D riadny protiklad :D
dodo šport vie fotiť a preto hľadá nové veci aby sa aj niečo iné naučil a to je dobrý spôsob
to som videl že komentoval Karolovu fotku, ale prečo sa s nami nebaví?
neviem asi sme out...... A on chce byť serióz možno mier - i do politiky ale ja som mu dnes aj tak venoval fotku na jeho počesť za prínos do fóra na :)
neviem asi sme out...... A on chce byť serióz možno mier - i do politiky ale ja som mu dnes aj tak venoval fotku na jeho počesť za prínos do fóra na :)
ty počuj neodstavil ho náhodou AOS (Anti-offtopic-syndikát)?
čo si myslíš mám kúpiť nejakú zbraň?
offtopic 2 :o)
dnes kto ťa zablokoval?
zatial nie - ale vsetko je otovrene :D
čo si myslíš mám kúpiť nejakú zbraň?
vidíš chudák Mišo nemal zbraň a odbachli ho :( ty sa nebojíš?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa