no ked teraz si myslíš že prezradím moje obchodné tajomstvá, know-how, metódy marketingu aby si potom mohol zbohatnúť tak sa veľmi mýliš :D :D
nepustil som nič...on povedal že rád by si to nechal ale závisí čo povedia v servise :) tam lacno vyčistili a tým sa to vyriešilo :)
ale v skutočnosti som mu ukradol CF kartu ked sme pozerali fotky :D :D a doma som to zbadal potom som ho vydieral :D :D
srandujem :)
ale kartu som mu omylom naozaj zobral...ale už som poslal :)
nie, ale ani ty nie si profi a predsa fotíš dedinský futbal.....treba si to raz skúsiť, aspoň raz a potom padneš na hubu :P
veľmi zlé prirovnanie. fotenie pravítok sa nedelí na viac úrovní...nie je ako profi pravítko čo sa fotí profesionálne, dedinské pravítko sa fotí dedinsky. Fotenie pravítok je len jedna úroveň a to tá najvyššia pre bežného smrteľníka nedosiahnuteľná, teda rozmysli si to...
veľmi zlé prirovnanie. fotenie pravítok sa nedelí na viac úrovní...nie je ako profi pravítko čo sa fotí profesionálne, dedinské pravítko sa fotí dedinsky. Fotenie pravítok je len jedna úroveň a to tá najvyššia pre bežného smrteľníka nedosiahnuteľná, teda rozmysli si to...
...ale šak ja toto píšem, že ty nie si profi a predsa si si aký tvrdý žáner vybral ;)))...šak uvidím čo povie Pali, zatiaľ idem trochu experimentovať (bez pravítka :))
...ale šak ja toto píšem, že ty nie si profi a predsa si si aký tvrdý žáner vybral ;)))...šak uvidím čo povie Pali, zatiaľ idem trochu experimentovať (bez pravítka :))
minule som pozeral ako a s čím fotí známy fotograf FIFA, John McDermott a čuduj sa svet, má skoro rovnakú výbavu ako ja: 135L f2 a 70-200 f2.8 len s IS!!!
Už mi chýba len: 2x 1D Mk III, 5D Mk II, 24-70 f2.8, 400 f2.8, TC 1.4x a vedieť fotiť :D :D
to je už lahôdka nie?
minule som pozeral ako a s čím fotí známy fotograf FIFA, John McDermott a čuduj sa svet, má skoro rovnakú výbavu ako ja: 135L f2 a 70-200 f2.8 len s IS!!!
Už mi chýba len: 2x 1D Mk III, 5D Mk II, 24-70 f2.8, 400 f2.8, TC 1.4x a vedieť fotiť :D :D
to je už lahôdka nie?
...ja by som bol úplne šťastný keby som mal okrem 50ky ešte 28mm f 1.8 a tú 100ku...
trochu ma to zaraza, chalan ma podla profilu D90 tam sk/cz nie je tak skratky BW/WB by poznat mal imho no ale nie kazdy cita manual a stara sa o vyvazenie bielej =)
trochu ma to zaraza, chalan ma podla profilu D90 tam sk/cz nie je tak skratky BW/WB by poznat mal imho no ale nie kazdy cita manual a stara sa o vyvazenie bielej =)
ani neide o to, ale stačilo by sa priznať že hop sorry...ale oni sú novodobí majstri sveta a ich vlastné skratky...oplatilo sa im komentovať...
offtopic 2 :o)
nepustil som nič...on povedal že rád by si to nechal ale závisí čo povedia v servise :) tam lacno vyčistili a tým sa to vyriešilo :)
ale v skutočnosti som mu ukradol CF kartu ked sme pozerali fotky :D :D a doma som to zbadal potom som ho vydieral :D :D
srandujem :)
ale kartu som mu omylom naozaj zobral...ale už som poslal :)
No už mám korunky pokope ;-)))
..a hneď som si to musel vyskúšať, len neviem, robím to dobre?
...čakám fundovanú odpoveď :))))))
v tomto žánri nemá konkurenciu ;)
v tomto žánri nemá konkurenciu ;)
najprv vybrať objekt fotenia fúúúúúú no aj to nechám tak radšej...ale ty si odvážny, myslíš si že si konkurencieschopný?
najprv vybrať objekt fotenia fúúúúúú no aj to nechám tak radšej...ale ty si odvážny, myslíš si že si konkurencieschopný?
to je už lahôdka nie?
to je už lahôdka nie?
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=99406
ešte mrco a kralik budú debily len on bude lietadlo....
ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
po druhé: čo pijeme :) víno?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie