hah haahaha :D a je to tu :D ked som ti pod fotku napísal že ty feťáak poviem ťa mame si bol týždeň do krvi urazený :D :D tak teraz tiež sa môžem uraziť že rozširuješ o mne to že som buzerant :D :D
ale si ma nepochopil v tom že herci twilightu ti robili konkurenciu v balení stotisícok báb medzi 14-17, teraz trh bude len tvoj ;)
neurazil som sa, čo ale NEZNASAM je keď si niekto robí prdel a berie to v pohode, keď si urobím prdel ja tak to je samozrejme vždy myslené vážne a ptm zo mňa robíte debila....KUUUURVA to je už len čo za systém?!!
ježžžžžiiiiiiiiššš :D :D ty to nechápeš :D :D si to prečítaj...niekto sa ho pýtal že a to a toto si potom prečo nefotil na koncerte a on na to že preto lebo som sa išiel rozbiť a ja som zo srandy napísal že ty alkáč hanbi sa, na to on že prestan ja nepijem a ja hned naspäť ako oprava že tak ty feťák, poviem ťa mame (tiež zo srandy)... dobre tak sa urážajte potom mne je jedno
ale teraz aj ja sa mám uraziť že mi napísal že som priteplený :D :D bolo by infantilné :)
ved moje životné krédo je že ´som škaredý a nie buzerant´ :) :D chápeš no neeeeee? ;)
...a rozbiť sa (resp. smažiť) viem aj z hudby, ale to na západe asi nemáte....bo šeci po lovesnky musíte vyprávať
neurazil som sa, čo ale NEZNASAM je keď si niekto robí prdel a berie to v pohode, keď si urobím prdel ja tak to je samozrejme vždy myslené vážne a ptm zo mňa robíte debila....KUUUURVA to je už len čo za systém?!!
ale kluuud ved teraz hovorím že ja to chápem ako také pindanie navzájom, ale samozrejme ked chceš nebudem ti písať pod fotky nič, ved to je jedno :) nerozčuluj sa :)
...nič...okrem pravítka pre Paliho nič....sedím doma s boľavým hrdlom, dačo na mňa lezie a som naštvaný na polovicu sveta......zajtra idem s priateľkou do botanickej záhrady, je tam nejaká výstava orchideí či čo tak možno niečo donesiem odtiaľ, ale na ephoto asi nedám nič....
....tak neviem, asi je to smiešne ale ja si počkám.....viem čo chcem fotiť, viem ako to chcem a v tomto počasí to nejde, určite nie tak ako chcem :))...niečo by sa dalo aj teraz to je fakt, ale veľa závisí aj od počasia
....tak neviem, asi je to smiešne ale ja si počkám.....viem čo chcem fotiť, viem ako to chcem a v tomto počasí to nejde, určite nie tak ako chcem :))...niečo by sa dalo aj teraz to je fakt, ale veľa závisí aj od počasia
ja som sa dnes len tak túlal a nemal nič naplánované alebo možno aj mal ale nič sa nedarilo ale inak to čo mi dnes všetko vošlo do cesty som happy :)
mne nejak dochadza muza alebo stracam fantaziu, dnes som sa tulal chvilu po meste hore dole aj okolo neho.. v podstate, ale ziadny poriadny zaber sa mi nepodaril... ako by som sa nevedel zzit s fotakom, s a200 som cvakal ako drak, s d90 uz.. neviem.. nemam inspiraciu ci co.. :(
ja som sa dnes len tak túlal a nemal nič naplánované alebo možno aj mal ale nič sa nedarilo ale inak to čo mi dnes všetko vošlo do cesty som happy :)
čo som sa posledne asi tak 3-4x túlal v meste s foťákom tak som neurobil ani cvak.......je fakt, toto si nenaplánuješ ale práve mne tie plánované fotky chýbajú....strít mi nejak nechýba....
mne nejak dochadza muza alebo stracam fantaziu, dnes som sa tulal chvilu po meste hore dole aj okolo neho.. v podstate, ale ziadny poriadny zaber sa mi nepodaril... ako by som sa nevedel zzit s fotakom, s a200 som cvakal ako drak, s d90 uz.. neviem.. nemam inspiraciu ci co.. :(
offtopic 2 :o)
ale si ma nepochopil v tom že herci twilightu ti robili konkurenciu v balení stotisícok báb medzi 14-17, teraz trh bude len tvoj ;)
ale teraz aj ja sa mám uraziť že mi napísal že som priteplený :D :D bolo by infantilné :)
ved moje životné krédo je že ´som škaredý a nie buzerant´ :) :D chápeš no neeeeee? ;)
...mne to v podstate ani pod fotkou nevadí keby si to nebol ty, ale ty už sa j*beš všade ty offtopičiak :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa