aj aj :) aj hrkú hrkú vam doprajem obom, ja uz nemozem, akosi mi v tom brani ten kusok kovu na lavej ruke ;) (myslel som samozrejme obrucku, nie puta alebo nieco podobne, asi by som sa mal naucit specifikovat predmety vo vete, lebo potom ma kazdy chyta za slovicka... (stastie ze iba za tie))
aj aj :) aj hrkú hrkú vam doprajem obom, ja uz nemozem, akosi mi v tom brani ten kusok kovu na lavej ruke ;) (myslel som samozrejme obrucku, nie puta alebo nieco podobne, asi by som sa mal naucit specifikovat predmety vo vete, lebo potom ma kazdy chyta za slovicka... (stastie ze iba za tie))
fiha, tak verim, ze ta netazi obrucku v pisani, skor naopak, ze ta tesi, ze ju tam mas - logicky :)
ked tomuto hovoris hrku hrku - tak uz potom fakt neviem, ked je naozaj hrku hrku :)) - a to som si myslela, ze mam fantaziu :)
dnes na obede si ku mne prisadol jeden nemenovaný pán podnikateľ:
on: Pozerám, že máte rovnaký foťák ako ja ... videl som Vaše fotky a zdajú sa mi lepšie ako moje. Čo mám vadný kus?
(ináč ja mám D300 on D700)
ja: a ako fotíte?
on: normálne na nejakom ´P´ ako mi to nastavili v obchode?
ja: môžem sa pozrieť?
... a prišiel šok č.1 (DX na FF)... mal D700 a na ňom nasadený 18-55
ja: to fotíte s týmto?
on: áno
ja: neskúšali ste iný objektív?
... prišiel šok č.2 v podobe jeho odpovede
on: a to sa dá vymeniť?
ja: ako dlho máte tento foťák?
... šok č. 3
on: asi tak rok aj čosi.
... potom som sa snažil iba čím skôr újsť ... vyhovoril som sa na krátku obednú prestávku ...
mať tak jeho foťák ...
neeeeeee prosím však to nemyslíš vážne prosííím nech to neje pravdaaaa nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PREEEEEEEEEEEEEEEEEEEČOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?????!!!!!!
neeeeeee prosím však to nemyslíš vážne prosííím nech to neje pravdaaaa nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PREEEEEEEEEEEEEEEEEEEČOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?????!!!!!!
offtopic 2 :o)
to tvoje používanie zátvoriek...riadny psychologický šok niekedy :D :D
ked tomuto hovoris hrku hrku - tak uz potom fakt neviem, ked je naozaj hrku hrku :)) - a to som si myslela, ze mam fantaziu :)
on: Pozerám, že máte rovnaký foťák ako ja ... videl som Vaše fotky a zdajú sa mi lepšie ako moje. Čo mám vadný kus?
(ináč ja mám D300 on D700)
ja: a ako fotíte?
on: normálne na nejakom ´P´ ako mi to nastavili v obchode?
ja: môžem sa pozrieť?
... a prišiel šok č.1 (DX na FF)... mal D700 a na ňom nasadený 18-55
ja: to fotíte s týmto?
on: áno
ja: neskúšali ste iný objektív?
... prišiel šok č.2 v podobe jeho odpovede
on: a to sa dá vymeniť?
ja: ako dlho máte tento foťák?
... šok č. 3
on: asi tak rok aj čosi.
... potom som sa snažil iba čím skôr újsť ... vyhovoril som sa na krátku obednú prestávku ...
mať tak jeho foťák ...
toto je fotograficky problem
http://www.sme.sk/c/5205849/krem-preplatia-len-ak-lekar-odfoti-genitalie.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie