Urcite poznate ten pocit, ked si kupite dalsi kusok do svojej fotovybavy...ja som oddnes stastny majitel externeho blesku...uz 3 hodky doma blyskam ako majova burka :D:D:D
Urcite poznate ten pocit, ked si kupite dalsi kusok do svojej fotovybavy...ja som oddnes stastny majitel externeho blesku...uz 3 hodky doma blyskam ako majova burka :D:D:D
si sama v byte/dome? lebo v inakšom prípade rodina musí byť rada :)
áno poznáme, konečne mi prišiel EF 100mm f/2,8 L IS USM :-DDD
dni sa zacinaju predlzovat...ved uz je mesiac co boli vianoce...ako ten cas leti :)
hej, dnes som išiel po piatej z roboty, a sa mi zdá že už bolo vidno...najlepšie je , že som hovoril- alebo si zaželal -jaj , nech je už čím SKOREJ máj. A v máji poviem, kúrnik 5 mesiacov od vianoc, veď boli len včera..jak ten čas letí :D
hej, dnes som išiel po piatej z roboty, a sa mi zdá že už bolo vidno...najlepšie je , že som hovoril- alebo si zaželal -jaj , nech je už čím SKOREJ máj. A v máji poviem, kúrnik 5 mesiacov od vianoc, veď boli len včera..jak ten čas letí :D
netreba sledovat cas, treba fotit...ja idem do roboty a zurim...´preco nemam so sebou fotak?´...nenazdame sa a budeme dochodcovia...a taky dochodca s fotakom a este aj so stativom...hotova atrakcia :D
zabudol som : ťuknuť do reagovať..máš tam odpoveď, asi som už unavený..starnem :)
starneme...keby aj mudrost prichadzala s vekom...nemuseli by sme citat manualy :)
potesim ta...nie je to vekom, bude to tym, ze je piatok...vtedy ma skoro kazdy vybite baterky...ako moj novy blesk...ked prezije pri mne celu zarucnu dobu, tak je naozaj kvalitny :)))
offtopic 2 :o)
..a hneď som si to musel vyskúšať, len neviem, robím to dobre?
...čakám fundovanú odpoveď :))))))
Toto som cvakol asi pred dvoma minútami :-DDD
potesim ta...nie je to vekom, bude to tym, ze je piatok...vtedy ma skoro kazdy vybite baterky...ako moj novy blesk...ked prezije pri mne celu zarucnu dobu, tak je naozaj kvalitny :)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa