ja chodím ešte aj v sobotu doobeda ,, makať ´ ..tak už idem radšej do postele rýchlo dobíjať :)...stavím sa , že sa pôjdem , že : odpojiť a zbadám nejakú zaujímavú foto, a len tak kuk do filtra a už sa tu zas budem motať do rána :))Tak čauko, idem absolvovať prvý odpájací pokus :)
aký ironický zas, som v to veril, že ma budeš strašne ľutovať :D :D :D včera som si pozrel fotky z ephoto stretka, tak nevyzerá že vás tam bolo 30 :D :D či len sa mi zdalo? :)
aký ironický zas, som v to veril, že ma budeš strašne ľutovať :D :D :D včera som si pozrel fotky z ephoto stretka, tak nevyzerá že vás tam bolo 30 :D :D či len sa mi zdalo? :)
som okopcila iba tvoje slova :)
hm, na niektorych to uz bolo pred koncom, a teda ano, uz nas tam 30 nebolo - dobre si pozeral :)
a ty si nebola nakoniec? žiadnu nohu bez tela tam nevidno, v jednom rohu, na jednej fotke je taká grupa sympatických pekných mladých báb to boli kamarátky asi ;) :D
a ty si nebola nakoniec? žiadnu nohu bez tela tam nevidno, v jednom rohu, na jednej fotke je taká grupa sympatických pekných mladých báb to boli kamarátky asi ;) :D
lebo nekukas na nohy ale do.. oci :)
ked sme to tak ratali - bolo tam myslim sest dievcat - v tom je zaratana aj moja noha :)
offtopic 2 :o)
hm, na niektorych to uz bolo pred koncom, a teda ano, uz nas tam 30 nebolo - dobre si pozeral :)
ked sme to tak ratali - bolo tam myslim sest dievcat - v tom je zaratana aj moja noha :)
nech sa ti páči :)
tak ako ty - na(ne)statsie :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie