naj ma :D že len do plaviek :D vždy som si myslel že je to na charizme(či inom momente ) fotografa či len do plaviek či viac :) no na východe je to možno inak :) :) :)
ty normálne sleduješ moje činy po ephoto???? budem musieť sa potom snažiť o kultivovaný prejav ;)
a čo iné mám napísať? fotiť neviem, do fotiek sa nevyznám, len pindať viem a offtopicovať :)
naj ma :D že len do plaviek :D vždy som si myslel že je to na charizme(či inom momente ) fotografa či len do plaviek či viac :) no na východe je to možno inak :) :) :)
ja si myslím že za menší príplatok by fotografa do plaviek pustila :) teda podmienka splnená: do plaviek ;)
ja si myslím že za menší príplatok by fotografa do plaviek pustila :) teda podmienka splnená: do plaviek ;)
myslíš zle nie je všetko o peniazoch aj keď zmôžu veľa ale niekto to má za šarm niekto za prachy myslíš že v konečnom dôsledku je to to isté tak to sa pleteš :) ľudia čo fotia akty by ti vedeli povedať aký to je rozdiel :) keď si modelku zaplatíš či sa vyzlečie bez penez :)
myslíš zle nie je všetko o peniazoch aj keď zmôžu veľa ale niekto to má za šarm niekto za prachy myslíš že v konečnom dôsledku je to to isté tak to sa pleteš :) ľudia čo fotia akty by ti vedeli povedať aký to je rozdiel :) keď si modelku zaplatíš či sa vyzlečie bez penez :)
jasné ja v tom máám jasno :) bud si pekný alebo bohatý :) v ideálnom prípade oba naraz :)
nespytas sa kriketusssky? :)... ona sa urcite vyzna, co taka lava noha v mori moze vediet o tvojom napodobitelnom image ;)
už som ťa verejne posunul do kategórie žien teda môžeš sa kludne vyjadriť aj ty :)
kriketussska sa so mnou nebaví :((((((((((((( nevybavíš mi to? :D :D
offtopic 2 :o)
a čo iné mám napísať? fotiť neviem, do fotiek sa nevyznám, len pindať viem a offtopicovať :)
tak mám prd :(((((((
kriketussska sa so mnou nebaví :((((((((((((( nevybavíš mi to? :D :D
aha:
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=99150
nebola. ty uz si bol na Stuhlecku, co si sa chystal den po stretavke? ci bezky su stale zaparkovane pred slovak pubom? ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa