... bol ... aj dnes (vcera) sme sa chystali, ale vcera bol bracho a spravil 5 (slovom PAT) jazd ... tak som radsej nastartoval sane a siel karpaty skontrolovat ... snehu dost, ludim menej ...
to bol prvy zoskok? a tandem nic? ty rovno sam vyskakovat?
prvy v ten den? ani to tusim nie ... bola to taka ´parodia´ na AFF ... skratka ´prvy´ zoskok v site (na zadku) a nie v prsnej polohe ...
... ked som zacinal (1985) boli este zalozaky na bruchu a kazdy skakal sam. a tandemy? o tom nikto ani nesnival ... ale mam aj zopar tandemov - ako instruktor ´zavazie´ pri preskusavani novych tandempilotov ;-)
offtopic 2 :o)
... bol ... aj dnes (vcera) sme sa chystali, ale vcera bol bracho a spravil 5 (slovom PAT) jazd ... tak som radsej nastartoval sane a siel karpaty skontrolovat ... snehu dost, ludim menej ...
5 (slovom PAT) jazd za cely den uff..- bol vikend, bratislava a okolie sa tam zisli na.. cakanie v rade :)..
sane, ty a synatori ste celi?
5 (slovom PAT) jazd za cely den uff..- bol vikend, bratislava a okolie sa tam zisli na.. cakanie v rade :)..
sane, ty a synatori ste celi?
tomu hovorim, ze pad je posun vpred :)
p.s.: mrco padajuc sa nenajde? :)
... ked som zacinal (1985) boli este zalozaky na bruchu a kazdy skakal sam. a tandemy? o tom nikto ani nesnival ... ale mam aj zopar tandemov - ako instruktor ´zavazie´ pri preskusavani novych tandempilotov ;-)
offtopičiak vsimol si si, ze tvoja favoritka pridala novu foto?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa