ale ked pozeram, na tu dnesnu tvoju foto lyziara v sice nevyraznom ancúúúgu - snad skoro nikdy som nebola takto ´do kolien´... - to hovori, o mojom skvelom style lyzovania.. ale pozans to, ked to miljues nie je co riesit.. jedine ak zdokonalit.. a to sa snazim..
nechcem sa opakovat, ale skratka nema na lyzovanie postavicku ... mechaniku pohybu neoklames a presunovat tazisko na takej dlhej drahe je narocne ... ale mas pravdu : ked milujes na dlzke noh az tak nezalezi ;-)
nechcem sa opakovat, ale skratka nema na lyzovanie postavicku ... mechaniku pohybu neoklames a presunovat tazisko na takej dlhej drahe je narocne ... ale mas pravdu : ked milujes na dlzke noh az tak nezalezi ;-)
Mrco ja viem ze moja postavicka pre teba az tak dolezita nie je ale myslis si ze mam sancu sa niekedy naucit normalne lyzovat?
offtopic 2 :o)
a co je najdolezitejsie slovo z tej citacie? ´milovnik´, ci ´vysokych´?:)
´Conan patrí medzi najprísnejších a najnekompromisnejších mužov´...
teda dávaj si pozor...
btw : ale kolko merias vcitane tych anti-lyziarsko nevhodne dlhych dolnych koncatin?
... nic osobneho, len aby som vedel kam ta mozem zaradit ... ved vies jeden (ani dvaja) nikdy nevie ...
a nezratal si tie centimetre? :)
ale ked pozeram, na tu dnesnu tvoju foto lyziara v sice nevyraznom ancúúúgu - snad skoro nikdy som nebola takto ´do kolien´... - to hovori, o mojom skvelom style lyzovania.. ale pozans to, ked to miljues nie je co riesit.. jedine ak zdokonalit.. a to sa snazim..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa