Ti to poviem ináč.Žena je ako tieň , utekáš za nou uteká pred Tebou.Keď utekáš pred nou ako natruc si to šinie po Tebe.Ženy sú z Venuše a muži z Marsu čo Ty na tóó´?? :-D Na tu akože 1 nohu by sedel snowbard sťa uliaty hm?
Ti to poviem ináč.Žena je ako tieň , utekáš za nou uteká pred Tebou.Keď utekáš pred nou ako natruc si to šinie po Tebe.Ženy sú z Venuše a muži z Marsu čo Ty na tóó´?? :-D Na tu akože 1 nohu by sedel snowbard sťa uliaty hm?
sa už rozhodlo, ona na to nemá postavu...teda ako inšpiráciu pozeráva namyslených Francúzov ktorí už od dobroty nevedia kam a machrujú v Kaukáze...;)
tak myslíš že by som sa bavil v tom prípade s vami? :D :D
razis teoriu, ze ta zeny neznasaju, dedukciou by sme sa dostali k tomu, ze zadny nie si, alebo mi nieco uslo od vcerajska? :) - nezavid chlapcom, to ze su zadani, aj tebe sa pritrafi, neboj :)
razis teoriu, ze ta zeny neznasaju, dedukciou by sme sa dostali k tomu, ze zadny nie si, alebo mi nieco uslo od vcerajska? :) - nezavid chlapcom, to ze su zadani, aj tebe sa pritrafi, neboj :)
snívajte s nami :)
asi napíšem do relácie PošVa pre teba, aby niečo skúsili vybaviť ;)
offtopic 2 :o)
bruuu.. a stuhleck to isti
asi napíšem do relácie PošVa pre teba, aby niečo skúsili vybaviť ;)
bol to slabý vtip od teba, nebodaj si klesla na našu nevtipnú úroveň? to by bolo strašné ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa