Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

Marcel Rebro
2010-01-27 22:20:44+01
sry : nepOcujem

IceDive1
2010-01-27 22:37:47+01
príspevok od: Marcel Rebro
Kto nemooooze? V utorok mam mitingy od nevidim do nepicujem :(
senorita s labkou na fotke :)

Marcel Rebro
2010-01-27 22:40:29+01
príspevok od: IceDive1
senorita s labkou na fotke :)
streda, alebo stvrtok (ten marmotafest som si sekol o tyzden, tazke aj stvrtok je OK) ... v utorok mam navyse firemny beer - je prvy utorok v mesiaci ...

IceDive1
2010-01-27 22:45:57+01
streda, alebo stvrtok (ten marmotafest som si sekol o tyzden, tazke aj stvrtok je OK) ... v utorok mam navyse firemny beer - je prvy utorok v mesiaci ...
stvrtok by mal byt priechodny...a mozno nafotime aj nieco k teme....

Marcel Rebro
2010-01-27 22:48:32+01
príspevok od: IceDive1
stvrtok by mal byt priechodny...a mozno nafotime aj nieco k teme....
radsej streda ... vo stvrtok vecer si valam gule ... teda valam gulami - takych tych pandrlakov ... sak vies co sa strkaju prsty do dierok ...

IceDive1
2010-01-27 22:57:00+01
radsej streda ... vo stvrtok vecer si valam gule ... teda valam gulami - takych tych pandrlakov ... sak vies co sa strkaju prsty do dierok ...
:D vo stvrtok je to valanie gulami nejako popularne
Ja som ako guma, viem sa prisposobit :D\Len neviem ci bude komu comu sa prisposobovat. :

conan7
2010-01-28 15:36:56+01
príspevok od: bebel
ze by som nebola opat dostatocne ironicka a stalo sa, ze si ma nepochopil? :) a to dokonca hned dva krat
ty počúvaj sem voyeurka, ty prečo šíriš blbosti o tom že toto vlákno je o ničom, že napr. lu_boss o nič neprišiel že to neprečítal celé...
mala by si byť rada, že si bola pustená do elitnej mužskej komunity, nieže náhoodu odtiaľ budeš vyhodená, bacha na to...
len toľko

2010-01-28 16:39:50+01
už nehúľ toľko, škodí ti to :o)
alebo sa choď nadýchať čerstvého vzduchu, sneh pozametať, je to super odreagovanie :o)

conan7
2010-01-28 16:44:00+01
už som bol, nepomohlo, chcel som vyhľadnúť od pohybu no nič z toho.

a pre našich zanietených lyžiarov (IceDive, mrco, vojeurka) mám obchod: keď chcú kvalitný sneh, nech prídu na tatrovkách odtiaľto môžu zobrať, tuto dole to ja vôbec nepotrebujem len sa narobím. Teda nemusia nič platiť, len nech vybavia dopravu, garantujem 100%nú sypkosť...

cítim sa ako na Kamčatke

2010-01-28 16:59:07+01
tak vymysli nieco ine, lebo ti to uz lezie na makovicu :o) akoby si sa nudil, cely den nemas s kym pisal, zabrdnut ci co, tak v ramci hesla topiaci sa aj slamky chyta, vymyslas somariny...ale to nem dobre :o)

si si istý, že ten matroš nie je po záruke? :o) začni štrikovať, to upokojí tvoje hormóny :o) snehu je všade dosť, netreba voziť drevo do lesa...

conan7
2010-01-28 17:06:00+01
jakže nemám s kým písať? necítim nejak nezdolateľné nutkanie furt s niekým chatovať po nete, na to som už starý, tak by som skúsil asi pokec :) a hej nudím sa ale čo mám robiť. aspon vela čítam :) a jaké somariny????? táto voyeurka znižuje prestíž tvojho supervlákna, tohto klenota ephoto...už nevidíš od lásky? :D :D

Cako
ocenenie redakciou 2010-01-28 17:11:19+01
inac kedy vyjde tretia cast offtopicu ? :)..len tak ma zaujima...ze kolko to este tato dvojka zvladne :)

conan7
2010-01-28 17:17:41+01
príspevok od: Cako
inac kedy vyjde tretia cast offtopicu ? :)..len tak ma zaujima...ze kolko to este tato dvojka zvladne :)
keď ja zdochnem :)

IceDive1
2010-01-28 17:34:21+01
príspevok od: conan7
jakže nemám s kým písať? necítim nejak nezdolateľné nutkanie furt s niekým chatovať po nete, na to som už starý, tak by som skúsil asi pokec :) a hej nudím sa ale čo mám robiť. aspon vela čítam :) a jaké somariny????? táto voyeurka znižuje prestíž tvojho supervlákna, tohto klenota ephoto...už nevidíš od lásky? :D :D
Takymito recami si moc zenske srdcia neziskas. Chcelo by to ubrat plyn Roland.

2010-01-28 17:34:45+01
Rolo, všetko má svoje hranice...
robiť si srandu je jedna vec, ale napísať o niekom, že znižuje úroveň toho ktorého vlákna nemá so srandou nič spoločné bez ohľadu či tam je desať smajlíkov alebo žiadny...a je mi jedno, o kom si písal...keby to napísal niekto o tebe, tiež to dotyčnému vytknem...
keďže som toto vlákno založil, snažím sa to tu udržať v rámci srandy...už som raz napísal, že tu nebudú ani hádky ani nič tomu podobné čiže ani urážky...sem sa prídu ľudia odreagovať, pokecať o všetkom a zároveň o ničom...čiže je to vlákno o ničom...

conan7
2010-01-28 17:40:54+01
kľud chalani, chápete to príliš smrteľne vážne
ale ako myslíte...

jaj a IceDive na mna použil tú najhoršiu zbraň, keď ma volajú roland zdvíha sa mi žalúdok, idem teda hodiť tičku...

wayne
2010-01-28 17:47:11+01
a potom ze clovek co si nevyplna profil a techniku je zbabelec a nehodny pozornosti profesionalov ktori maju v profile techniku hodnoty auta :) vidis, keby si si to tam nenapisal ,nik nevie ako sa volas =) ibazeby to mali z inokade.. =)

a pokec je v pohode, rozumnych ludi tam najdes, ked sa prave neseries medzi pubertiakov naschval aby si si dokazoval aky si mudri a oni hlupi :) podla mna maju na to pravo ved su v puberte... kolko som ja toho navystrajal ako tinejdzer ajajaj... =)

2010-01-28 18:28:20+01
zmen meno na Helmuta alebo si tam daj len Rolo a mas po probleme ;o)
nie je to smrtelne vazne...aj ironicky clovek je fajn, vesely tiez, vsetko spolu je korenie ci sol zivota, no privela ingrediencii skodi oblickam a nepoznam cloveka, co zje presolenu polievku :o)

mimochodom, je tička alebo tyčka? s makkym to slovo nepoznam a v tomto vyzname neviem ako sa pise :o) preto pouzivam ´šabľa´, tam ziadne i/y nie je :o))

Wiki
2010-01-29 21:15:16+01
Nieco pre maskrtnikov. Pozor!!! Cas pripravy 3h 98 min. :DDD

Strhak
2010-01-29 21:34:24+01
kľud chalani, chápete to príliš smrteľne vážne
ale ako myslíte...

jaj a IceDive na mna použil tú najhoršiu zbraň, keď ma volajú roland zdvíha sa mi žalúdok, idem teda hodiť tičku...
ale ROLAND nerozčuľuj sa toľko už ;-)))

Strana 159 z 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()