stará metallica ešte s cliffom starý iron ešte s charlesom a keď mám depku tak linkin park :)
btw u mňa to celkom zaujímavo funguje....lebo:
1.ak mám zlú náladu, nemôžem si nič veselšie pustiť.....vtedy vyslovene agresívna brutálna hudba....ak si pustím vtedy niečo veselé tak by som rozkopal počítač :)
2.ak mám veselú náladu tak je to jedno....som veselý tak či tak....
3.keď mám takú čudnú náladu a neviem čo si pustiť tak si pustím death metal a potom postupujem podľa toho či sa z toho vykľuje dobrá alebo zlá nálada ;D
tiež som si všimol :D:D....ale zas taký hnusný som nechcel byť..možno to súvisí s niečím úplne iným :D
určite že áno :) pánovi debilis bolo vyhovene k jeho spokojnosti a dúfam že týmto sú vsetky problémy vyriešené rád som pomohol :) mier dobre svetlo a pevné ruky :)
určite že áno :) pánovi debilis bolo vyhovene k jeho spokojnosti a dúfam že týmto sú vsetky problémy vyriešené rád som pomohol :) mier dobre svetlo a pevné ruky :)
sám si dávam oslíka že čo som si dovolil porušiť zákony portálu :) inak nestačí čítať treba aj porozumieť ale ďakujem pánovi debilis že ma inšpiroval a počkaj pondelooooook. Dal som dosť o :)
offtopic 2 :o)
1.ak mám zlú náladu, nemôžem si nič veselšie pustiť.....vtedy vyslovene agresívna brutálna hudba....ak si pustím vtedy niečo veselé tak by som rozkopal počítač :)
2.ak mám veselú náladu tak je to jedno....som veselý tak či tak....
3.keď mám takú čudnú náladu a neviem čo si pustiť tak si pustím death metal a potom postupujem podľa toho či sa z toho vykľuje dobrá alebo zlá nálada ;D
(HTF máš stiahnuté v pondelok posielam)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa