to vieš keď ťa zadržia na kolobežke na diaľnici tak môže byť rád že si ho podržali len tích 8,5hod a nie rovno 48 ;-)))
PS. trocha mi hrabe, ale to nič, veď dnes idem zas do práce, proste hurááááááá ;-)
idem ja do večných lovíšť, ráno treba vstávať bo ma čaká ďalší zaujímavý pracovný týždeň ktorý skončí v mojom prípade až o dva týždne v piatok. No aj to patrí k životu, jediné čo ma fakt mrzí že nestíham tú chatu a Michal ju nechce presunúť.
Mišo please :-)
alebo budem mat cestu do bb :)) neriies dame si vediet :)
že by si zablúdil do týchto končín, no veď jasné že dáme, no bol by som rád ak by sme to stihli ešte tento rok ale čo už keď tak rýchlo letí ten čas ;-)
že by si zablúdil do týchto končín, no veď jasné že dáme, no bol by som rád ak by sme to stihli ešte tento rok ale čo už keď tak rýchlo letí ten čas ;-)
hádam nie, respektíve ešte o tom neviem aj keď tá svinská chrípka je vraj zákerná aspoň tak vraveli v telke a na mňa práve niečo lezie a nemá to 37 stupňov, krvný obeh a neusmieva sa to na mňa že poď už búvať ;-)))
offtopic 2 :o)
http://www.ephoto.sk/data/users/5496/photos/big/290f1aba2511c5b51f1a8849659dcce4.jpg
PS. trocha mi hrabe, ale to nič, veď dnes idem zas do práce, proste hurááááááá ;-)
Mišo please :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa