tiez mi je zahadou kde sa flaka ;] asi sa na to vysral kvoli nejakej hadke alebo flejmu? nema nam tu kto zivit oftopik ;[
ja som skor toho nazoru ze sa rozhodol svoj um citenie sarm a vsetko ostatne investovat do fotografovania a budeme cumiet ked na nas rozbali svoju tvorbu :DDD
keby som to vedel skor...po fajciarkach, ktore nie su sexi na Obchodnej, si aj toto pridavam do zoznamu :o)
ale ked nad tym rozmyslam, tak to prve zrusim, inak idem sam proti sebe ;o)))
a rolo ja som ľubomír aj tak mi všetci hovoria ľuboš aj ma to točilo lebo je to iné meno ale potom som to zobral z hľadiska ekonomického že keď mi prídeš zablahoželať s fľašou elko skla hubert tak ma tak volaj aj ľuboslav aj lubor ale kľudne aj arnost keď nie ste schopný si zapamätať že som ľubomír ale stojí to elko hubert :)
...ja som zase Ľuboš a notoricky ma volaju Ľubomír, Ľubo... Vrcholom bol Miloš.
Sorry za offtopic v offtopic-u - ja len ze Ti rozumiem :-)
inak s tymi menami - u mna si niekto myslel, ze som Milan, zrejme od domacej odvodeniny mena, no najvacsie terno bolo, ked svagrov svagor zistil, ze sa volam inak, ako ma vola on - Ondrík...ale odkial to nabral, neviem...a to je chlapik v najlepsich rokoch bez ujmy na dusevnom i telesnom zdravi :o) takze ked zapiskate a neotoci sa dlhonoha blondina, ja sa iste otocim :o)))
offtopic 2 :o)
dakujeeeem
http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=39e1ad62877507959ececacd54934bafaa0f01b31460934899
ale ked nad tym rozmyslam, tak to prve zrusim, inak idem sam proti sebe ;o)))
wo co tu gou? to akoze Koma orgamicuje cosi? bo som tam kravicku videl ....
sry za OT v Ot :)
a mimo to, mozes kliknut na ten link, dakujem :)
ja si to nemozem pomylit, bo oslavujeme v jeden den :o))
sry za OT v Ot :)
a mimo to, mozes kliknut na ten link, dakujem :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa