aj blato môže byť fotogenické také piešťanské keď je ešte na niekom namazané alebo zápas amazoniek :) aj blato môže byť fajn :)
Piestanske blato som okusila. Zvlastny pocit, akoby bol clovek namazany ho... :D Strasne tazko to potom ide dole.
Zapas v blate je urcite fotogenicky. Neorganizuje sa take nieco aj u nas na Slovensku? Sla by som si to nafotit ;)
.:).:).:)..:).:..:), aj nutela ide ťažko dole :) a keď sa tak zamyslím tak za moto zrazoch by mohlo byť čosi také skukni harley ale icedivé kde si ty to máš zmapované :)
.:).:).:)..:).:..:), aj nutela ide ťažko dole :) a keď sa tak zamyslím tak za moto zrazoch by mohlo byť čosi také skukni harley ale icedivé kde si ty to máš zmapované :)
nutelu som už dávno nemaškrtil , ale kedysi bola lepšia .
to predtym bola nugeta nie? pamatam ako som sa tym obzieral este za cias komunizmu a bol som ako steblo =) teraz ked si davam pozor co zjem je to cim dalej tym horsie =(
to predtym bola nugeta nie? pamatam ako som sa tym obzieral este za cias komunizmu a bol som ako steblo =) teraz ked si davam pozor co zjem je to cim dalej tym horsie =(
ti poviem že ja mám 72-74 Kg max,a 11 oslávim 30tku mno,takže tak.Ale ved ber to tak musíme sa aj trocha ´vypásť´ kým zostarneme :-D
offtopic 2 :o)
Zapas v blate je urcite fotogenicky. Neorganizuje sa take nieco aj u nas na Slovensku? Sla by som si to nafotit ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa