mna viac trapia kilecka na chrbte v batohu, ked idem niekde vonku fotit...nejako sa mi rozrastla vybava...asi si zozeniem nejakeho nosica ;)
Skús fitko:) veľa ľudí chodí dofitka kvôli postave kvôli ženám kvôli mužom kvôli práci aby mali svaly aby niekoho očarili a podobne a ja som paradox ja cvičím kvôli udržaniu dlhšieho času ale ked to niekomu poviem buď sa ide zádrhnúť od smiechu alebo nevie o čom rozprávam :)
Do fitka ma nikto nedostane...skoda penazi. Radsej turistika na cerstvom vzduchu a to, co usetrim za fitko, mozem vrazit do vybavy. Napriklad dnes som len tak na chvilu vybehla do mesta a vratila som sa s novym stativom :D
Do fitka ma nikto nedostane...skoda penazi. Radsej turistika na cerstvom vzduchu a to, co usetrim za fitko, mozem vrazit do vybavy. Napriklad dnes som len tak na chvilu vybehla do mesta a vratila som sa s novym stativom :D
:D jasnacka, s novym urcite urobim lepsie. Este musim zistit, preco su vsetky fotky, ktore som doteraz urobila, cierne...asi by som mala zalozit nove vlakno s nazvom POMOC!!! ;)
:D jasnacka, s novym urcite urobim lepsie. Este musim zistit, preco su vsetky fotky, ktore som doteraz urobila, cierne...asi by som mala zalozit nove vlakno s nazvom POMOC!!! ;)
určite áno už tu dávno nič také nebolo :) ja som sa zas v manuále nedočítal kde je to zoom tlačitko asi mám model bez no čo už na budúce si dám pozor čo kupujem som myslel že to majú všetky :)
samo že ne :) ale majú toľko zákaziek a projektov že už im skrátka na ot neostáva čas :) chápeš ne
dneska su projekty in...asi aj ja nejaky rozbehnem, len este neviem o com...ale rozpocet uz mam premysleny...idem napisat do Bruselu, nech poslu niecoo z tych eurofondov :)
dneska su projekty in...asi aj ja nejaky rozbehnem, len este neviem o com...ale rozpocet uz mam premysleny...idem napisat do Bruselu, nech poslu niecoo z tych eurofondov :)
ja skôr založim nadáciu ff ako dar :) nechceš byť tajomníčka keď sa to rozbehne bude treba zapierať:)
offtopic 2 :o)
Ozaj a co videli ste náky ten bolido/meteoroid? ja ee spal som a pršalo u nás :-/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa