inak, co sa to dnes deje s ludmi? navstivil som viacere vlakna, komentare, a vsade sama hadka... galeriu som radsej ani nepozeral, pod topkami dna byva flame celkom bezne....
ludia na ephoto som sa musel prihlasit cez btunnel.com lebo ked dam ephoto.sk da mi to agresivnu reklamu na nec ... :-( davam pokracovat na stranku a nic ... nejde mi to ani na IE ani na CHROME
Tak mimochodom by ma zaujimalo, na kolkych roznych fotoportaloch zvykne byt clovek zaregistrovany? Kam zavitam, vsade niekto znamy...ani mena nemusim citat, fotky prezradili ;) Uz sa citim ako v Chorvatsku :D :D :D
A cestne priznavam, aj ja som na viacerych. Kazdy ma svoje plusy a minusy, ale tu sa mi zatial paci najviac :)
ludia na ephoto som sa musel prihlasit cez btunnel.com lebo ked dam ephoto.sk da mi to agresivnu reklamu na nec ... :-( davam pokracovat na stranku a nic ... nejde mi to ani na IE ani na CHROME
co mam zle nastavene ze mi nejde na PC ´pokračovať na stránku´ ta reklama na NEC ked pustam ephoto skole mi normalne islo a doma klikam pokracovat a nic a nejde mi to ani na IE ani na Chrome??? Musim chodit na ephoto cez proxy... :-(
ked nebola ta reklama nebol ani problem ostatne web stranky idu normalne...
ty si si myslel, že každého poštveš proti každému a potom tu budeš bačovať (bafovať)nie? ale zhruba ti aj vyšlo :D :D
Keď máš pocit že ja tu štvem ľudí proti sebe alebo tu nebodaj robím nejaké rozbroje napíš prosím adminovi že aby mi zmazal konto nepoviem ani slovo keď to urobí a uzná tvoj argument že som nebezpečný pre ephoto alebo mi to príď povedať do očí na ba ephoto stretko :) to druhé ti neodporúčam :)
Keď máš pocit že ja tu štvem ľudí proti sebe alebo tu nebodaj robím nejaké rozbroje napíš prosím adminovi že aby mi zmazal konto nepoviem ani slovo keď to urobí a uzná tvoj argument že som nebezpečný pre ephoto alebo mi to príď povedať do očí na ba ephoto stretko :) to druhé ti neodporúčam :)
dik aký si ty tvrdý počúvaj :) :D :D normálne že neodporúčaš? musím ešte pocvičiť teda lebo to je výzva jak hrom :D :D
Hľadám človeka ktorý má tento týždeň cestu z Nitry do PB. Potrebujem tam dopraviť jeden balík veľkosti 20x25x5 cm, hmotnosti 1-1,2 kg ešte tento týždeň. Ked máte nejaké nápady tak napíšte prosím vás...Za cestu zaplatím. Diky.
serus serus, ja tu už žijem nejakú dobu, len som bol na operácii s nohou a kvôli tomu som bol psychicky viac labilnejší než inokedy a nechcel som sa s nikým pohádať vieš...tak som na ten čas kým som sa nedal telesne úplne do poriadku som nepísal nikomu nič...
Granko dostával ´povzbudzujúce´ súkr. správy, tak ho to prestalo baviť...škoda...
offtopic 2 :o)
A cestne priznavam, aj ja som na viacerych. Kazdy ma svoje plusy a minusy, ale tu sa mi zatial paci najviac :)
ked nebola ta reklama nebol ani problem ostatne web stranky idu normalne...
a WTF co sa stalo s DjGrankom ???
Granko dostával ´povzbudzujúce´ súkr. správy, tak ho to prestalo baviť...škoda...
A čo povieš na moju novú profilovku, ešte som to nevymenil ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa