no hej trošku...niektorí sú mierne pohádaní, urazení, zase iní (ako bafo) prežívajú umelecký rozkvet a s hocikým sa už nebavia ;) :P
firma ide? :)
ide, ide. Fu už to tu tak nesledujem ale dejú sa tu divné veci. Inak ak si si všimol začala klesať aj návštevnosť. Dnes sa hádam ani nedostala cez 100 registrovaných.
ide, ide. Fu už to tu tak nesledujem ale dejú sa tu divné veci. Inak ak si si všimol začala klesať aj návštevnosť. Dnes sa hádam ani nedostala cez 100 registrovaných.
ale to môže byť aj chvíľkové. Predsa ide jar-leto, máj lásky čas no nie ;)
možno sa tu unudil k smrti, tak ho vymazali. Inak pes tu chcípnul
To vieš , keď niekoho zjebeš že sa pýta kraviny , pár moralistov sprdne teba, tak prestaneš radiť aj tým čo si to zaslúžia a vznikne tu debata medzi ovečkami na velmi vysokej úrovni, na spôsob kup si je dobrý , čital som fajn recenzie a podobne.....Čo chceli to majú, tak ten chcípnuty havino je asi v poriadku....mňa však nenaserú....ja som neodhlásiteľný...:)))))))))))))))))
a to prečo bratre? :) s tebou čo sa stalo, si menil vizáž? ;)
to by bolo na dlhšie že prečo...nvm nejak mám pocit, že mi vadia aj ľudia čo mi predtým nevadili (ale to je moja hlava nie ich vina) a celkovo mi to tu v poslednej dobe príde o hovne...no a hej kedže som sa stiahol tak ma zastupuje Sheldon :)
to by bolo na dlhšie že prečo...nvm nejak mám pocit, že mi vadia aj ľudia čo mi predtým nevadili (ale to je moja hlava nie ich vina) a celkovo mi to tu v poslednej dobe príde o hovne...no a hej kedže som sa stiahol tak ma zastupuje Sheldon :)
videl som že si aj fotky stiahol...ja neviem čo/kto je to Sheldon :)
ale hadam som ti len nezacal vadit ja...:) za to ze som pridavam po polnoci...
To vieš , keď niekoho zjebeš že sa pýta kraviny , pár moralistov sprdne teba, tak prestaneš radiť aj tým čo si to zaslúžia a vznikne tu debata medzi ovečkami na velmi vysokej úrovni, na spôsob kup si je dobrý , čital som fajn recenzie a podobne.....Čo chceli to majú, tak ten chcípnuty havino je asi v poriadku....mňa však nenaserú....ja som neodhlásiteľný...:)))))))))))))))))
asi tak, fórum o ničom a o galérii, škoda rečí. Ti píšeš že si neodstrániteľný, no ak ťa to tu začne nudiť tak ťa ani odstraňovať nebudú musieť a sám sa vytratíš. Poviem to na tvrdo, to pre čo som sa tu registroval tu už nieje. Buď odišli, buď ich vymazali alebo už sem skoro neprispievajú. No nič poďme na pašu, nech je čerstvá bryndza a syr beeeeeeeeeeeee :-(((
PS. namiesto gorily by mali dať fotku čerstvej trávy a slnka
ale hadam som ti len nezacal vadit ja...:) za to ze som pridavam po polnoci...
to nie, to mi je jedno kto kedy pridáva...aj keď máme na isté veci rozdielne názory..ale nejde o teba....skôr keď sa na to tak z globálu pozriem, ale sú aj nejaký jednotlivci
to nie, to mi je jedno kto kedy pridáva...aj keď máme na isté veci rozdielne názory..ale nejde o teba....skôr keď sa na to tak z globálu pozriem, ale sú aj nejaký jednotlivci
dokelu ale sak co na nich nekasles ? :) ako aj ja...a to aj vdaka tebe. Mne kolkokrat pindali do tvorby. A robim si dalej
Palo biznis biznis :)
No hej čo sa týka fóra aj mne sa stáva že narážam na témy, ktoré som už napr. 10x čítal, to znamená že už aj pre mňa furt sa opakuje, nič nové sa nenaučím...
offtopic 2 :o)
PS. namiesto gorily by mali dať fotku čerstvej trávy a slnka
No hej čo sa týka fóra aj mne sa stáva že narážam na témy, ktoré som už napr. 10x čítal, to znamená že už aj pre mňa furt sa opakuje, nič nové sa nenaučím...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa