chlapci a vy tu čo porábate??? Vidím že tu mate veselo. Čau Bafo, teba som tu už dávno nevidel. Len teraz neviem či je to tím že ja som tu pomenej alebo ti??? :-)
čaf pali asi 50/50 ale kedže granko je death tak nech žije aspoň takto
a čo je s grankom??? Ste sa povadili na stretnutí v BA???
stretko bolo ok to sa vlieklo už dlhšie ale ako sleduješ portál tak ľudia odchádzajú a prichádzajú a ja verím že mišo reinkarnuje ako veľa z nás že keď raz začneš na ephoto nedá sa len tak skončiť :) snáď obmedziť
stretko bolo ok to sa vlieklo už dlhšie ale ako sleduješ portál tak ľudia odchádzajú a prichádzajú a ja verím že mišo reinkarnuje ako veľa z nás že keď raz začneš na ephoto nedá sa len tak skončiť :) snáď obmedziť
granko sa ale obmedzil radikalne ... tusim sa uplne rozpustil ... pozri zakladatela tohto vlakna
a budeš konverťovať na 800 fu že aký budeš kráľ :) väčší ako ujo v maskáčoch .:).:).:)..:).:..:).:).:)..:).:.
veru veru pridaj ešte cropfaktor, teda: 1,6x2x400=1280mm f5.6 !!!!!
a drahé to je? nie je drahé z bhphoto máš za 4500 €...
s tebou by som sa ani nebavil...
offtopic 2 :o)
a drahé to je? nie je drahé z bhphoto máš za 4500 €...
s tebou by som sa ani nebavil...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa