stretko bolo ok to sa vlieklo už dlhšie ale ako sleduješ portál tak ľudia odchádzajú a prichádzajú a ja verím že mišo reinkarnuje ako veľa z nás že keď raz začneš na ephoto nedá sa len tak skončiť :) snáď obmedziť
ale až takto??? Veď hádam, len sa obávam že s Karolom presedlali na iný portál a mňa na to neupozornili...
Tak dnes som mal tú česť sa zúčastniť na street foto ba s ONEHALF a musím bez hanby priznať že pri tomto street diablovi sa mi prehádzal rebríček hodnôt a od dnes sa už teda necítim v meste bezpečne :) vážne až pri tomto môžem povedať street mágovi som pochopil čo je street ďakujem za dojednanie stretka jeremy a asistencie od matoswamp fakt že šupa ONEHALF sombréro dole
kua chlapi by ste neverili ale za posledné dni mi to tu fakt začalo chýbať...aj kvôli vám...a je znovu jar tak už mi je veselšie, aj fotiť sa mi chce...méjby vkladať? má to dačo do seba to efoto...
kua chlapi by ste neverili ale za posledné dni mi to tu fakt začalo chýbať...aj kvôli vám...a je znovu jar tak už mi je veselšie, aj fotiť sa mi chce...méjby vkladať? má to dačo do seba to efoto...
No vidis :)) preto som tu asi najviac zo vsetkych stranok...Tazko by bolo keby tu nebolo...
daj si ešte do profilu že profesionál, vtedy bude ako veselo ešte :D :D :D
offtopic 2 :o)
ty ideš čo najbližšie, ja udržujem odstup :D :D :D
ty ideš čo najbližšie, ja udržujem odstup :D :D :D
http://www.wtduck.com/sites/default/files/WTD032810SUN.gif
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky