už veľmi dávno. záklaďák je u mna 70-200 :) cez leto by som rád kúpil tokinu 11-16
základák mi nepasuje ani jeden...
noo ja budem moc spokojný ak sa mi podarí tá sigma 150ka, tú fakt asi často skladať nebudem...možno až keď sa podarí 11-16 :PP..tiež som nad tým už premýšľal...mať tieto 3 sklá, stačilo by mi to na veľmi dlhú dobu
hej..len všetkého veľa škodí, ja som tu toho už bol presýtený a ešte zdeprimovaný z toho, že som takmer nič nefotil a nedarilo sa mi....tak som sa trochu stiahol..
dúfam že som ťa zas nenasral že som ťa nazval narkomanom :) veď vieš ako som to myslel
ja sa nechcem hádať lebo ty máš profi triedu a ja som len také nič tak stiahnem svoje chudobné nádobíčko medzi medzi a buď si kráľom :)
ježiš ty si taký bodkabodkabodka
nechcem porovnávať kto má väčšieho, len by som diskutoval o tvojich myšlienkových pochodoch :D :D no choj choj vyjadri sa pekne :)
noo ja budem moc spokojný ak sa mi podarí tá sigma 150ka, tú fakt asi často skladať nebudem...možno až keď sa podarí 11-16 :PP..tiež som nad tým už premýšľal...mať tieto 3 sklá, stačilo by mi to na veľmi dlhú dobu
a statív máš poriadny? ja som makrá veľmi neriešil, ale ked zobereš že budeš pracovať s clonami F11-16 na makre tak udržíš tie časy? tá sigme nie je stabilizovaná asi...nerozmýšlal si o Paľovej novej stovke radšej? či čo by si chcel fotiť?
a statív máš poriadny? ja som makrá veľmi neriešil, ale ked zobereš že budeš pracovať s clonami F11-16 na makre tak udržíš tie časy? tá sigme nie je stabilizovaná asi...nerozmýšlal si o Paľovej novej stovke radšej? či čo by si chcel fotiť?
chcel som 100ku, aj tú starú by som bral...ale 150mm ohnisko mi bude vyhovovať viac....a tento problém budem riešiť keď bude aktuálny :D...nvm....to s tým clonením je relatívne podľa mňa ale rozumiem....šak mám aj tak ešte čas si to rozmyslieť prípadne....minimálne monopod by som ale pravdepodobne používal
chcel som 100ku, aj tú starú by som bral...ale 150mm ohnisko mi bude vyhovovať viac....a tento problém budem riešiť keď bude aktuálny :D...nvm....to s tým clonením je relatívne podľa mňa ale rozumiem....šak mám aj tak ešte čas si to rozmyslieť prípadne....minimálne monopod by som ale pravdepodobne používal
Napíš Paľovi on ti pod cenu zoženie novú stovku, nech už máme z neho nejaký úžitok ked je už tak vysoko ;)
ale určite tá sigma je dobrá na veľa vecí. po čo to ide? okolo 700€? budeš mať dobrú brigádu? ;)
Napíš Paľovi on ti pod cenu zoženie novú stovku, nech už máme z neho nejaký úžitok ked je už tak vysoko ;)
ale určite tá sigma je dobrá na veľa vecí. po čo to ide? okolo 700€? budeš mať dobrú brigádu? ;)
640e...a to dlhšie ohnisko je praktické hlavne na hmyz a tak,...a čo som videl výsledky s 2x TC tak veľmi slušné fakt....takže tak :))....
...a aj šperky budem môcť fotiť :)))))))))))))))))))))))
offtopic 2 :o)
základák mi nepasuje ani jeden...
nechcem porovnávať kto má väčšieho, len by som diskutoval o tvojich myšlienkových pochodoch :D :D no choj choj vyjadri sa pekne :)
:P :D :D
...a aj šperky budem môcť fotiť :)))))))))))))))))))))))
ale kým ty kúpiš to sklo už to nebude v móde, príde ďalší ošiaľ :)
ale kým ty kúpiš to sklo už to nebude v móde, príde ďalší ošiaľ :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa