myslíš? ako ja sa neponáhlam, chcel som to cez leto, ale otázkou je či dokedy bude na sklade...
ach s*rem na to, kúpim si radšej batoh+odrazky :) dik že si mi poradil :)
myslíš? ako ja sa neponáhlam, chcel som to cez leto, ale otázkou je či dokedy bude na sklade...
Cez leto nič nerieš on tomu nerozumie :) ale myslím že onehalf ním foti street tak on tomu bude rozumieť:) rád som ti pomohol veď od toho som predsa tu no ne
anoooo tú grindhouse sériu aj ja mám rád :D hlavne tie fake trailery sú bohovské ako Machete s Danny Trejo :D
Celldweller má dobré soundtracky v NFS sérii, ale len pár skladieb a ešte taká malá poznámka: Oakenfold robí trance, a Pendulum je dnb. Typický electronic je napr séria 0day_music neviem či poznáš...
Prečítaj si môj posledný koment :) tiež ti to asi ušlo tak ako mne ale nie nadlho :-):-):-):-):-):-):-):)
To si robíš kozy :) akože fotil to pevnou 400kou a koment k fotke bol že či to fotil bleskom :-):-):-):-):-):-):-):-):-):) ne môj posledný koment tu ale v galérke :)
To si robíš kozy :) akože fotil to pevnou 400kou a koment k fotke bol že či to fotil bleskom :-):-):-):-):-):-):-):-):-):) ne môj posledný koment tu ale v galérke :)
asi idem spať. čoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??
no takto. zobudil som sa, pozrel som si to a čo sa ty smeješ vôbec? :D
ved sa pýtal že ´priblisknuté bleskom´. Ved aj bear raz tu písal, že v manuálnom režime používa blesk s teleobjektívom na priblisknutie, nemusí to byť ako TTL.
Tak v tom prípade konkrétnom, ako ďaleko vtáčikovia mohli byť? 7-9 metrov? možno ani tolko. Neviem presne no, ale na takú vzdialenosť sa podľa maň dá ´boblysknúť´ (aj v HSS)...
offtopic 2 :o)
Celldweller má dobré soundtracky v NFS sérii, ale len pár skladieb a ešte taká malá poznámka: Oakenfold robí trance, a Pendulum je dnb. Typický electronic je napr séria 0day_music neviem či poznáš...
ved sa pýtal že ´priblisknuté bleskom´. Ved aj bear raz tu písal, že v manuálnom režime používa blesk s teleobjektívom na priblisknutie, nemusí to byť ako TTL.
Tak v tom prípade konkrétnom, ako ďaleko vtáčikovia mohli byť? 7-9 metrov? možno ani tolko. Neviem presne no, ale na takú vzdialenosť sa podľa maň dá ´boblysknúť´ (aj v HSS)...
ty vieš presne ako sa ide do ephotoshop-u? bol si už tam niekedy?
lebo no vieš, najväčšia dedina...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa