Rolo, pred stanicou sadnes na trolejbus 202, odvezies sa na Prievozkú, tam prestupis na 196-ku, čo ide z Petržalky a vystúpiš na zastávke DK Ružinov...ePhoto je vedľa v paneláku :o)
alebo druhá možnosť - sadneš na 50-tku a vystúpiš na Tomašikovej, prevezieš sa síce dlhšie (aspoň podľa mňa), ale nebudeš prestupovať...prejdeš asi 50m a za križovatkou je kulturák, vedľa neho ePhoto :o)
alebo druhá možnosť - sadneš na 50-tku a vystúpiš na Tomašikovej, prevezieš sa síce dlhšie (aspoň podľa mňa), ale nebudeš prestupovať...prejdeš asi 50m a za križovatkou je kulturák, vedľa neho ePhoto :o)
tak to zas nie je hned velda neho :) - toda vobec nie hned vedla :)
tak radšej bez prestupovania, času je dosť :) ty ako to máš všetko tak zvládnuté, nechápem...
tak radšej bez prestupovania, času je dosť :) ty ako to máš všetko tak zvládnuté, nechápem...
sa bojíš toho Prešporku ako čert kríža...keby si išiel do Petržalky, tak nepoviem, tak zablúdi kde-kto, ale Ružinov je oáza pokoja :o)
netreba chápať, treba vedieť :o) ja mám takú blbú fotopamäť, zatiaľ som sa nikde nestratil :o)
offtopic 2 :o)
odkaz kamosvi, ze ja viem, kde maju sidlo ephoto, bola som tam 2x
netreba chápať, treba vedieť :o) ja mám takú blbú fotopamäť, zatiaľ som sa nikde nestratil :o)
http://www.youtube.com/watch?v=ri5EYiZLnbI
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ja ti len závidím krásu :)
ja ti len závidím krásu :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie